Visszatér a vízilabda Isten, Cseh Laciék termelik az érmeket - A nap hírei

Lemaradtál a nap legfontosabb sporthíreiről? Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu napi összefoglalójában egy csokorba szedi a nap legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le.


Érdekel, melyik brazil klasszis vesztette el a szüzességét egy kecskével, majd nemzett 14 gyermeket? Kíváncsi vagy Ronaldo és Ribéry életének legnagyobb szégyenfoltjára? Íme a futballvilág 10 legnagyobb szexbotránya. Bővebben itt!

Tizenkilenc verseny, 1133 kör, 1111 boxkiállás, közel 1200 előzés, 24 ezer gumiabroncs, 348,2 kilométer per óra legnagyobb sebesség, egyebek közt ezek jellemzik az idei, 62. Forma 1-es világbajnoki sorozatot. Bővebben itt!

Vettelt elcsábítanák a Forma-1-ből. Legalábbis egy teszt erejéig ezt szeretné elérni a Volkswagen Motorsport részlegének vezetője. Kris Nissen szerint jót tenne a szakágnak, ha a kétszeres Forma 1-es világbajnok kipróbálhatná a Polo WRC-t. Bővebben itt!

A Bajnokok Ligájának szerdai játéknapján több vaskos meglepetés is született. Nézzük, hogy a szakvezetők hogyan látták csapataik szereplését. Bővebben itt!

A magyar légiósok élete nem túl könnyű az utóbbi időben, hiszen rendre halljuk a híreket, miszerint kispadoznak, illetve a keretben sem kapnak helyet a játékosaink Európa szerte. A 300 milliós csatár gyenge a Bundesliga 2-ben. Bővebben itt!

Új sorozatot indított a Sport365.hu melyben minden idők legjobb magyar csapatait vesszük górcső alá. A tízrészes sorozat hetedik epizódja a Dunaferr 1999-es BL győzelmére emlékezik. A kézilabda csúcsragadozói. Bővebben itt!

Ismét tagja Kemény Dénes keretének Kásás Tamás, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, aki júniusban, a sanghaji vb előtt jelentette be, hogy visszavonul a válogatottságtól. Bővebben itt!

Cseh László aranyérmet, Verrasztó Evelyn pedig ezüstöt nyert 200 m vegyesen, míg Bernek Péter bronzzal zárt 200 m háton az úszók lengyelországi Szczecinben zajló rövidpályás Európa-bajnokságának csütörtöki nyitónapján. Bővebben itt!

Videók