Unalmas meccsen nyertek a spanyolok, nyolcat kapott Tahiti - Reggeli hírek

Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu reggeli összefoglalójában egy csokorba szedi a nap addigi legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le.


Labdarúgás: A spanyol válogatott meglehetősen visszafogott játékkal is sima, 3-0-s győzelmet aratott Nigéria ellen a Konföderációs Kupa B csoportjában, melynek másik meccsén Uruguay 8-0-ra kiütötte Tahitit. Bővebben itt!

Röplabda: A magyar férfi röplabda-válogatott a harmadik mérkőzésén is vereséget szenvedett az Euroliga-sorozat második, barcelonai állomásán. Bővebben itt!

Atlétika: A kilencedik helyen végzett a magyar válogatott az atlétikai csapat Európa-bajnokság első osztályának dublini viadalán. Bővebben itt!

Röplabda: A magyar női röplabda-válogatott fordulatos, ötjátszmás mérkőzésen vereséget szenvedett vasárnap a román csapattól az Euroliga-sorozat második állomásán, Kecskeméten. Bővebben itt!

Atlétika: A világ legjobb korosztályos eredményével nyerte vasárnap a kalapácsvetést Gyurátz Réka az ifjúsági atlétikai országos bajnokságon, Zalaegerszegen. Bővebben itt!

Autósport: Kilencedik győzelmével tovább javította saját rekordját a dán Tom Kristensen a híres Le Mans-i 24 órás autóversenyen. Bővebben itt!

A nap további fontos sporthírei, tudósítások, videók, érdekességek egy helyen itt - kattints!

Videók