Tragédia a kupadöntő után, magyar játékost üldöznek a románok - A nap hírei

Lemaradtál a nap legfontosabb sporthíreiről? Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu napi összefoglalójában egy csokorba szedi a nap legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le.


Serie A: az AC Milan elfogadta a PSG által kínált 65 millió eurós ajánlatot Ibrahimovicért és Thiago Silváért. A francia klubnak már csak a két játékosal kell megállapodnia, és akkor létrejöhet az idei átigazolási szezon legnagyobb üzlete. Bővebben itt!

Premier League: az Arsenal bemutatta a 2012-13-as szezon idegenbeli mezét, ami némi meglepetésre elég egyedi színkombinációval rendelkezik. Bővebben itt!

Dopping-ügy: leadta végleges, 158 főt tartalmazó nevezését a londoni olimpiára a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB), amely Fazekas Róbert diszkoszvetőt nem nevezte. Bővebben itt!

Olimpia: a Magyar Olimpiai Bizottság ma elküldte a hivatalos nevezést Londonba, a 2012-es ötkarikás játékok helyszínére. Magyarország 158 sportolóval vesz részt a 2012-es játékokon. Bővebben itt!

Légiósok: Vass Ádám román újságíróknak fejtette ki, hogy mennyire örül annak, hogy magyar városban futballozhat. A 24 éves válogatott labdarúgó három évre szerződött a kolozsvári CFR csapatához. Bővebben itt!

Tragédia: magyar idő szerint szerda hajnalban hét szurkolót lelőttek Brazíliában. Bővebben itt!

Olimpia: Roger Federer a sikerrel megvívott wimbledoni döntő után bejelentette, hogy a londoni olimpia nyitóünnepségén nem viszi a svájci zászlót, mert a véleménye szerint más is megérdemli, ezt a megtiszteltetést, ezen felül a teniszező nem költözik be az olimpiai faluba. Bővebben itt!

Forma-1: örömmel vár Michael Schumacherre a Mercedes Forma-1-es csapata, Ross Brawn éppen ezért elárulta, amíg nem jutnak dűlőre a hétszeres bajnokkal, addig nem is kezdenek tárgyalásba más versenyzőkkel. Bővebben itt!

Tour de France: a hazai szurkolók nagy örömére Pierre Rolland nyerte a Tour de France 11. szakaszát, megelőzve honfitársát, Thibaut Pinot-t és a brit Christopher Froome-ot. Bővebben itt!

Galéria: Sylvie van der Vaart az egyik legszexisebb futballistafeleségként van számon tartva a nemzetközi futballéletben. Bővebben itt!

Videók