Halál az autóversenyen, Brazília legyőzte Olaszországot - Reggeli hírek

Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu reggeli összefoglalójában egy csokorba szedi a nap addigi legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le.


Jégkorong: A Chicago Blackhawks hatalmas csatában 3-1-re győzött a vendég Boston Bruins ellen, így összesítésben 3-2-re vezet az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjében, és már csak egyetlen siker választja el a Stanley Kupa megnyerésétől. Bővebben itt!

Labdarúgás: Brazília együttese 4-2-re legyőzte Olaszországot a Konföderációs Kupa A csoportjának rangadóján.  Bővebben itt!

Cselgáncs: A 63 kg-osok között szereplő Gercsák Szabina aranyérmet szerzett a Tallinnban zajló ifjúsági cselgáncs Európa-bajnokságon. Bővebben itt!

Röplabda: A magyar férfi röplabda-válogatott óriási, ötszettes csatában 3-2-re kikapott a házigazda spanyol csapattól az Euroliga-sorozat második, barcelonai állomásán. Bővebben itt!

Autóversenyzés: Tragikus esemény árnyékolja be a Le Mans-i 24 órás megbízhatósági futamot. A legendás versenyen a szalagkorlátnak csapódott és a pályakórházban életét vesztette Allan Simonsen. A dán pilóta 34 évet élt. Bővebben itt!

A nap további fontos sporthírei, tudósítások, videók, érdekességek egy helyen itt - kattints!

Videók