Gera szerződést kap, megdőlt Bolt rekordja - Déli hírek

Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu déli összefoglalójában egy csokorba szedi a nap addigi legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le.


Labdarúgás: Angol sajtóhírek szerint Gera Zoltán közelmúltbéli sérülései ellenére is szerződést kaphat ismét a West Bromwich Albiontól - állítja a The Sunday Mercury című angol lap. Bővebben itt!

Autóverseny: A tegnap véget érő le mans-i 24 órás autóversenyt a dán Tom Kristensen nyerte meg. A pilóta honfitársának, Allan Siimonsennek ajánlotta győzelmét, aki a verseny közben vesztette életét. Bővebben itt!

Kosárlabda: A labdarúgáshoz hasonlóan a kosárlabdában is jelentős fordulópont a június 30. utáni első nap. Ugyanis az észak-amerikai kosárlabda bajnokságban (NBA) ezen a napon vállnak szabadügynökké a lejáró szerződésű játékosok. Bővebben itt!

Labdarúgás: Lapértesülések szerint az AS Roma vezetése már előkészítette Pablo Daniel Osvaldo távozásának lehetőségét. Bővebben itt!

Atlétika: Tyson Gay a szombaton 100 méteren elért kiváló eredménye után vasárnap 200-on a világ idei legjobb idejével, 19.74 másodperccel győzött az amerikai bajnokságon, amely vb-válogató verseny is egyben. Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése. Bővebben itt!

A nap további fontos sporthírei, tudósítások, videók, érdekességek egy helyen itt - kattints!

Videók