Feczesin nyerő ember a Serie B-ben, Sneijder karrierjét Mourinho irányítja - A nap hírei

Lemaradtál a nap legfontosabb sporthíreiről? Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu napi összefoglalójában egy csokorba szedi a nap legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le...


Alaposan kibabrált a Tottenham a 22 éves mexikói válogatott csatárával, Giovanni dos Santossal. Bővebben itt!

Rene Meulensteen, a Manchester United első csapatának másodedzője szerint az Arsenalnak szinte semmi esélye sincs a bajnoki cím megszerzéséhez, sőt... Bővebben itt!

A könnyűsúlyú négypárok között érdekelt Pozsár Bence, Matyasovszki Dániel, Markgrúber Balázs és Kitka Gergely alkotta kvartett hatodik lett a szám vasárnapi fináléjában a szlovéniai Bledben rendezett, olimpiai kvalifikációs evezős világbajnokságon. Bővebben itt!

Az Internazionale karmestere, Wesley Sneijder azt állítja, hogy azért nem csatlakozott a Manchester Unitedhez, mert José Mourinho a maradást javasolta neki. Bővebben itt!

Adriano Galliani a piac zárása után a Milan körüli nyári történésekről mesélt, a nyilvánosság elé tárva Nocerino megszerzésének részleteit, illetve kitérve a rejtélyes Mr.X-re és Y-ra is. Bővebben itt!

Szombat este a korábbi WBC világelső Andre Berto és az első profi szlovén ökölvívó világbajnok, Jan Zaveck az IBF világbajnoki címéért lépett ringbe. Az övet Andre Berto nyerte, miután Zavecknek az ötödik menetben olyan csúnyán felrepedt a szemöldöke, hogy nem tudta tovább folytatni a mérkőzést. Bővebben itt!

Az olasz másodosztályú labdarúgó bajnokság, ismertebb nevén a Serie B harmadik fordulójának nyitómeccsén a Brescia az Empoli gárdáját látta vendégül. Bővebben itt!

 

 

 

 

 

 

 

Videók