A Fradinál mindenki boldog, Mourinho kész elhagyni Madridot - Reggeli hírek

Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu reggeli összefoglalójában egy csokorba szedi a nap legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le


NFL: A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) hetedik játékhetének vasárnapi mérkőzésein a New England Patriots és az Oakland Raiders is a ráadásban nyert. Bővebben itt!

Bajnokok Ligája: Az FTC-Rail Cargo Hungaria a világ egyik legjobb együttesét, a norvég Larvikot verte négy góllal a BL 2. fordulójában. Stábunknak Elek Gábor, Tomori Zsuzsanna és Szucsánszki Zita értékelt. Bővebben itt!

Real Madrid: A spanyol sajtó munkatársai nem tágítanak az állítólagos Real Madridon belül kialakult spanyol-portugál ellentét miatti konfliktus boncolgatásától. Most ismét José Mourinho került terítékre... Bővebben itt!

Szerencsés hokis: A Kontinentális Jégkorong Liga (KHL) előző játéknapján a Dinamo Moszkva jégkorongozója, Alekszandr Ovecskin a fejvédőjével törte össze a plexit. Bővebben itt!

Szabadidősport: A napokban megkezdődhetnek a Városligeti Műjégpálya befejezéséhez szükséges munkálatok, és a korábbi hírek ellenére még novemberben megnyithat a létesítmény - írja a hétfői Magyar Nemzet. Bővebben itt!

OTP Bank Liga: Az NB I 11. fordulójának eredményei, eddigi a tabella és a góllövőlista. Bővebben itt!

A nap további fontos hírei, tudósítások, videók, érdekességek a sport világából egy helyen itt - kattints!

Videók