Új edző a Videotonnál, Gera nem lesz a Fradi játékosa - A nap hírei

Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu napi összefoglalójában egy csokorba szedi a nap addigi legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le.


 

NBA: A San Antonio Spurs nyerte az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének péntek hajnali, az egyik fél negyedik sikeréig tartó első mérkőzését: a texasi alakulat hazai környezetben 110-95-re győzte le a címvédő Miami Heat együttesét. Bővebben itt!

Vízilabda: A magyar női vízilabda-válogatott két góllal nyert a hollandok legjobbjai ellen Dunaújvárosban, barátságos mérkőzésen. Bővebben itt!

Labdarúgás: A görög OFI vezetőedzője lesz Gennaro Gattuso. Bővebben itt!

Labdarúgás: Tizenkét hónapra felfüggesztette Szivics Tomiszlávnak, a Diósgyőr vezetőedzőjének féléves eltiltását a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága. Bővebben itt!

Labdarúgás: Gera Zoltán nem kapott ajánlatot a Ferencváros labdarúgócsapatától, és szerinte jelenleg nem aktuális, hogy visszatérjen Magyarországra. Bővebben itt!

Labdarúgás: A Videoton csapata sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Joan Carrillo Milan lesz a csapat új vezetőedzője. Bővebben itt!

Videók