Tovább folytatódik a sikersztori

Tom Brady nem vonul vissza.


Valószínűleg nem vonul vissza Tom Brady, a profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének legeredményesebb játékosa.

A New England Patriots hatszoros Super Bowl-győztes irányítója címvédő csapatával a rájátszás első fordulójában búcsúzott a Tennessee Titansszel szemben, a 42 éves klasszisnak pedig ezzel karrierje egyik leggyengébb szezonja zárult le.

Az amerikai szaksajtó már a mérkőzés előtt azt találgatta, vajon ez lesz-e Brady pályafutásának utolsó összecsapása, maga az érintett pedig a kiesés után nem adott egyértelmű választ erre.

Aztán szerdán Instagram-oldalán tett közé egy hosszabb bejegyezést, amely alapján úgy tűnik, folytatja pályafutását: "Az életben és az amerikaifutballban is elkerülhetetlen a kudarc. Nem mindig lehet nyerni. Ugyanakkor a vereségből mindig lehet tanulni, és fel lehet állni, hogy újra bizonyíts a stadionban. Ott fogtok megtalálni, mert tudom, hogy még mindig van mit bizonyítanom" - fogalmazott Brady.

Sport365.hu - Tom Brady a gyűrűk ura

Tom Brady a New England Patriots irányítója ismét harcba száll a bajnoki gyűrűért. A hatszoros bajnok Brady, akit 2000-ben a 6. körben draftolt a New England Patriots, 42 évesen is tartja a lépést a liga fiatal tehetségeivel. Az idei szezonjánál voltak már sokkal erősebbek is a statisztikái szerint, de csapat szinten a Patriots még mindig esélyes a Super Bowl megnyerésére.

Borítókép: Maddie Meyer/Getty Images

Videók