Tom Brady a gyűrűk ura

A liga legsikeresebb játékosának nincs szüksége extra motivációra.


Tom Brady a New England Patriots irányítója ismét harcba száll a bajnoki gyűrűért. A hatszoros bajnok Brady, akit 2000-ben a 6. körben draftolt a New England Patriots, 42 évesen is tartja a lépést a liga fiatal tehetségeivel. 

Az idei szezonjánál voltak már sokkal erősebbek is a statisztikái szerint, de csapat szinten a Patriots még mindig esélyes a Super Bowl megnyerésére. 

Brady legszebb játékai: 

Tom Brady's 10 Greatest Plays That Will Leave You Speechless

What do you think is Tom Brady's best play ever? If you're new, Subscribe! → http://bit.ly/Subscribe-to-TPS Description: New England Patriots quarterback Tom Brady has had one marvelous career. Five Super Bowl championships and two MVPs. Who could have expected that, considering he was a sixth round draft choice?


Amiben biztosan bízhatnak, az a védelmük. Amelett, hogy alig engednek yardokat az ellenfélnek, pontokat tudnak felrakni a táblára egy-egy labdaszerzés után. 

A másik pedig a Belichick tényező. Ha a mester újra rejteget valamit a playbookban, amit az alapszakasz során nem játszottak ki, akkor komoly meglepetést tudnak okozni az ellenfeleknek. 

Az egyenes kieséses szakaszban nem lehet javítani, minden az adott mérkőzésen dől el. 

Borítókép: Adam Glanzman/Getty Images

 

Videók