Pornósztárokkal tartott szexpartit az NFL-sztár – Videó

A szurkolóknál kiverte a biztosítékot.


Roquan Smith, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Chicago Bears játékosa alaposan kihúzta a gyufát a szurkolóknál, akik nem nézték jó szemmel, hogy a játékos egy floridai hajón tartott szexpartit.

Minderről pedig több videó is felkerült az internetre, ugyanis az egyik részvevő, a pornósztárként ismert Abella Danger közzé tette a felvételeket az Instagram-oldalán. Danger, aki leginkább a Pornhubról lehet ismerős, a pornóoldal logójával ellátott bikinijében bulizott együtt a 23 éves játékossal, aki újoncként évi 18,5 millió dolláros szerződést írt alá még 2018-ban.

Bacon, Grits, Eggs on Twitter

Roquan Smith having a good time part 1 https://t.co/Qz79IBUKxg


Egy másik felvételen pedig az látható, ahogy egy nő locsolja a pezsgőt a félmeztelen Smith szájába.

on Twitter

Roquan Smith living that life. https://t.co/B9ekwezv4X


A szurkolók igencsak felháborodtak a hajón készült felvételek láttán.

"Odakint buliztok, miközben 65 ezer ember meghalt a vírus miatt?" – Tette fel a költői kérdést egy szurkoló, miközben undorát fejezte ki a fiatalok iránt, akik nem tartották be a közegészségügyi korlátozásokat.

Bacon, Grits, Eggs on Twitter

Roquan Smith having a good time part 3 https://t.co/2XtvetHFTb


"Vannak profi sportolókat, akik ugyan így buliznak, de nem engednek be kamerákat és nem kerül fel a videó az internetre"
- tette hozzá egy másik. "A legnagyobb probléma az, hogy Roquan hagyta, hogy megjelenjenek róla ezek a felvételek. Nagyon ostoba."

hot girls with whole hearts are the baddest @nilsaprowant

194.3k Likes, 989 Comments - Danger (@dangershewrote) on Instagram: "hot girls with whole hearts are the baddest @nilsaprowant "

Az amerikaifutball-játékos december óta nem lépett pályára sérülés miatt, amiből várhatóan csak júliusban térhet vissza.

Bacon, Grits, Eggs on Twitter

Roquan Smith having a good time part 4 https://t.co/MkG3N3M28H


Smith egyébként már eltávolította a bulizós videókat az oldaláról, a botránya után pedig egy videó üzenetben jelentette be, hogy adománygyűjtést szervezett a csapattársával, Patrick O’Donnellel összefogva, amelyből a koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerülő családokat és időseket fogja segíteni.

Hey everybody, I know it's a tough and scary time right now. I want you all to know that we're in this together. I want to try and do my part for Chicago - Myself and teammate @patodonnell will be donating a portion of our Cameo proceeds to support Covid-19 relief efforts here in our City. So let me know what you need, and I got you. Thanks in advance to all for your support. #GoBears #ChicagoStrong #DoYourPart LINK IN BIO

10.7k Likes, 302 Comments - Roquan Smith (@roquansmith3) on Instagram: "Hey everybody, I know it's a tough and scary time right now. I want you all to know that we're in..."


Az NFL 2020-as menetrendjét magyar idő szerint pénteken hajnalban hozzák nyilvánosságra. A vezetőség továbbra is teljes idénnyel számol, ennek megfelelően jelenti majd be egy háromórás televíziós közvetítésben a szeptember 10-én kezdődő alapszakasz programját.

Borítókép: rt.com

Forrás: rt.com

Videók