Nagyon nem megy a Philadelphiának

Sorozatban negyedszer kaptak ki.


A Milwaukee Bucks hazai pályán nyert a Philadelphia 76ers ellen, amely sorozatban negyedik vereségét szenvedte el az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) csütörtöki játéknapján.

Az előző szezon legértékesebb játékosa (MVP), a görög Jannisz Antetokunmpo 36 ponttal és 20 lepattanóval járult hozzá csapata sikeréhez. A Bucks legutóbbi 13 mérkőzésén a 12. győzelmet aratta.

Milwaukee Bucks-Philadelphia 76ers összefoglaló:

A Houston Rockets a 41 pontos Russell Westbrook vezérletével győzött a Los Angeles Lakers otthonában rendezett nyugati rangadón. A texasiak új szerzeménye, Robert Covington 14 ponttal és 8 lepattanóval mutatkozott be, ráadásul a hajrában két rendkívül fontos hárompontost is dobott.

Los Angeles Lakers-Houston Rockets összefoglaló:Továbbra is remek formában játszik a sérülése miatt az NBA-ben csak nemrég debütált Zion Williamson: a New Orleans Pelicans által a draft első helyén kiválasztott 19 éves játékosnak a Chicago Bulls otthonában 11 kísérletéből 9 sikeres volt, és 21 pontjával a mezőny legeredményesebbjeként zárt a 125-119-re megnyert összecsapáson.

Chicago Bulls-New Orleans Pelicans összefoglaló:A liga egyik leggyengébb csapata, a New York Knicks sorozatban harmadik sikerét aratta, ezúttal az Orlando Magicet győzte le a Madison Square Gardenben.

New York Knicks-Orlando Magic összefoglaló:

Eredmények:
New York Knicks-Orlando Magic 105-103
Chicago Bulls-New Orleans Pelicans 119-125
Milwaukee Bucks-Philadelphia 76ers 112-101
Portland Trail Blazers-San Antonio Spurs 125-117
Los Angeles Lakers-Houston Rockets 111-121

Borítókép: Stacy Revere/Getty Images

Videók