Megdőlt a listavezető győzelmi sorozata

A Miami Heat bizonyult jobbnak.A Miami Heat magabiztosan, 105-89-re nyert a vendég Milwaukee Bucks ellen, amivel véget vetett a listavezető hat mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatának az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) hétfői játéknapján.

A mérkőzés összefoglaló videója:

Milwaukee Bucks vs Miami Heat FULL GAME Highlights | NBA 2020

Check out Bucks vs Heat Highlights SUBSCRIBERS To Sports Talk Line Channel for more Sports Highlights If you like this video please help us make more videos ...

A vendégeknél az előző idény legértékesebb játékosának (MVP) választott Jannisz Antetokunmpo mindössze 13 pontot szerzett, ez volt e tekintetben a leggyengébb mérkőzése a szezonban, mint ahogyan csapatának is a 89 dobott pont.

A Milwaukee együtteséhez hasonlóan hat győzelem után kapott ki a Houston Rockets: a texasiak veresége ugyanakkor bombameglepetésnek számít, mivel a liga egyik leggyengébbje, a New York Knicks otthonában szenvedtek vereséget. A Houstonban James Harden 35, Russell Westbrook pedig 24 pontot dobott, ugyanakkor kettejük 16 triplakísérletéből mindössze négy volt sikeres. A Knicks - amelynek legjobbja a szezoncsúcsot elérő újonc, RJ Barrett volt 27 ponttal - 2009. január 26. óta először győzte le otthon a Rockets csapatát.

Az Orlando Magic otthonában diadalmaskodó Portland vezére a 41 pontos CJ McCollum volt, míg a rájátszásért hajtó Memphis Grizzlies úgy nyert közel negyven ponttal Atlantában, hogy kilenc játékosa is tíz pont fölött termelt.

Eredmények:
Cleveland Cavaliers-Utah Jazz 113-126
New York Knicks-Houston Rockets 125-123
Orlando Magic-Portland Trail Blazers 107-130
Atlanta Hawks-Memphis Grizzlies 88-127
Miami Heat-Milwaukee Bucks 105-89
Chicago Bulls-Dallas Mavericks 109-107
San Antonio Spurs-Indiana Pacers 111-116 

Borítókép: Michael Reaves/Getty Images

Videók