LeBron James csapata győzedelmeskedett

Rendkívüli All Star-meccset rendeztek.


LeBron James csapata két ponttal legyőzte Jannisz Antetokunmpo együttesét az észak-amerikai kosárlabdaliga Chicagóban rendezett All Star-mérkőzésén.

A január végén helikopterbalesetben elhunyt Kobe Bryantről elnevezett MVP-címet a James együttesét erősítő Kawhi Leonard érdemelte ki, aki 30 ponttal segítette a győztes gárdát.

A gála mindvégig a Bryantre való emlékezés jegyében telt: az Antetokunmpo-csapat egységesen 24-es mezben vonult fel, míg James gárdája 2-esben szerepelt, a tragédiában 13 évesen odaveszett Gianna Bryant mezszáma előtt tisztelegve.

"Sosem látunk már olyan kosarast, mint Kobe Bryant" - jelentette ki a felvezető ceremónián Magic Johnson, a Lakers legendás irányítója.

A mérkőzésen az első három negyed elején rendre nulláról indultak a csapatok, és az egyes játékrészekben mini jótékonysági meccseket vívnak egymással. A negyedik, időmérés nélküli negyedben aztán kiírták az állást az addig dobott pontok alapján, majd a vezető csapat eredményéhez hozzáadtak 24-et - a 41 évesen elhunyt Kobe Bryant mezszámát. Az így kapott szám lett a cél a két csapat számára: amelyik előbb elérte, az nyerte meg a találkozót.
 

 

Giannis Antetokounmpo BLOCKS LeBron James - 2020 NBA All-Star Game

2020 NBA All-Star Game - Full Game Highlights - Team LeBron vs Team Giannis - February 16, 2020 REGISTER FOR BRxCHI FEATURING QUAVO ON FEB 16! https://www.b...


Eredmény:

James csapata-Antetokunmpo csapata 157-155

Borítókép: Jesse D. Garrabrant/NBAE via Getty Images

Videók