Caris LeVert élete legjobbjával segítette győzelemhez csapatát

A Brooklyn Nets idegenben bizonyult jobbnak a Boston Ceilticsnél.


Caris LeVert karriercsúcsot jelentő 51 ponttal segítette hosszabbítás utáni győzelemre a Brooklyn Nets csapatát a Boston Celtics otthonában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) keddi játéknapján.

A 25 éves játékos a negyedik negyedben és a hosszabbításban villogott igazán, 51 pontjából 37-et a találkozó legfontosabb szakaszában szerzett.

LeVertnek így elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy együttese 21 pontos hátrányból tudta megfordítani a jóval esélyesebb Boston elleni találkozót.

A fiatal kosaras mellett az NBA egyik legendájának, Tim Duncannek az életében is emlékezetes marad a keddi nap. A játékosként öt bajnoki címet szerzett, 2016-ban visszavonult sztár ugyanis első győzelmét aratta vezetőedzőként a ligában.

Az egyébként segédedzőként dolgozó Duncan megbízott főedzőként irányította a San Antonio Spurst, miután Gregg Popovich vezetőedző magánjellegű elfoglaltságai miatt nem tudott elutazni a Charlotte Bobcats elleni vendégszereplésre.

A texasi együttes alaposan megszenvedett a sikerért ás a fordulatos találkozó végén egyetlen ponttal bizonyult jobbnak a vendéglátóknál.

A nap rangadóját a nyugati első Los Angeles Lakers nyerte könnyedén a legjobbját Joel Embiidet nélkülöző Philadelphia 76ers ellen.

A találkozón a vendégek nem tudtak mit kezdeni Anthony Davis és LeBron James kettősével. Előbbi 37 pontot és 13 lepattanót szerzett, míg utóbbi 22 ponttal és 14 gólpasszal zárt.

Caris LeVert's career-high 51 sparks Nets' remarkable comeback vs. Celtics | 2019-20 NBA Highlights

Caris LeVert was a walking bucket for the Brooklyn Nets, posting a career high 51-points as Brooklyn pulls off a remarkable comeback against the Boston Celti...

Eredmények:

Charlotte Hornets-San Antonio Spurs 103-104
Boston Celtics-Brooklyn Nets 120-129, hosszabbítás után
New Orleans Pelicans-Minnesota Timberwolves 134-139
Oklahoma City Thunder-Los Angeles Clippers 94-109
Denver Nuggets-Golden State Warriors 100-116
Phoenix Suns-Toronto Raptors 114-123
Los Angeles Lakers-Philadelphia 76ers 120-107
Sacramento Kings-Washington Wizards 133-126

Borítókép: Kathryn Riley/Getty Images

Videók