A cicivillantás sem zavarta meg a győzelemben

Nem volt túl szégyenlős a hölgy.


Nem mindennapi látványban volt része a kilátogatott nézőknek és a versenyzők a Phoenix Open golftornán.

A golfozás nagyfokú odafigyelést és koncentrációt igényel, valószínűleg tudatában volt ezzel az a nő is, aki próbálta megzavarni a játékot az arizonai Scottsdale-ben évente megrendezésre kerülő rangos versenyen. A célja gyaníthatóan az lehetett, hogy kizökkentse a koncentrációjából a világranglista hetedik helyén álló Webb Simpsont.

A villantásról készült videó felvételei bejárták már az internetet, amelyen jól látszik, hogy az ismeretlen nő a korlátra felállva mutogatta a melleit. Az eset után tapsvihar tört ki a lelátón, majd a cseppet sem szégyenlős nő biztos, ami biztos még egyszer megmutatta kebleit.


Mark Twain mondása úgy tartja, hogy "Igazi sportemberre vall, ha nem veszed fel azt az elveszett golflabdát, amelyik még gurul."

A 34 éves amerikai golfozó pedig nem is vette fel, hiszen a zavarba ejtő villantás sem gátolta meg Simpsont abban, hogy legyőzze honfitársát, Tony Finau-t, és megnyerje az 1,3 millió dollár összdíjazású golftornát.

A villantás szerencsét hozott az amerikai golfozónak, tehát ha Simpson egy kicsit is babonás, akkor javasoljuk, hogy minden versenyére vigye magával a hölgyet.

Forrás: rt.com

Borítókép: Getty Images

Videók