Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 03. 10. 14:25

Varga Dániel nem szerepel többet a pólóválogatottban.

Varga Dániel úgy döntött, a jövőben nem szerepel a magyar vízilabda-válogatottban. A pólós a legnagyobb sikerét 2008-ban érte el a nemzeti együttesel, amikor a pekingi olimpián aranyérmes lett. Öt évvel később a barcelonai világbajnokságon a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Döntésével kapcsolatban a következő nyilatkozatot adta ki a játékos:

„Ezúton bejelentem: véget ért a válogatott időszak az életemben! Válogatott játékosként többet nem fogom hallgatni a magyar Himnuszt!

Fontosnak tartom, hogy a hosszú évek igénybevételéből adódó sérüléseimre végleges megoldást találjak. Ehhez több hónapos egyéni munkára van szükségem, amire a klubszezon nem alkalmas.

Szeretném a jövőben bővebben kifejteni mindazt, amit éreztem, amikor ezt a döntést meghoztam. Szeretnék majd köszönetet mondani a számomra fontos embereknek, (sokan vannak) és feleleveníteni a legfontosabb pillanatokat. Rengeteg mondanivalóm van a vízilabdával és magammal kapcsolatban.

A szezon végéig a Fradival kapcsolatos feladataimra koncentrálok, és próbálom az állapotomhoz képest a legjobbat nyújtani annak érdekében, hogy már idén is szép eredményeket érjünk el. Ezért a klubszezont követően fogok legközelebb nyilatkozni „válogatott témában”. Kérek mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben.

Köszönöm és hajrá Magyarok!”

Változott a férfi vízilabda-válogatott kerete " VÍZILABDA › Friss hírek

Legfrissebb híreink


Élő eredmények