Szerkesztő: Simon Levi
2017. 03. 18. 20:24

A legutóbb bajnoki ezüstérmes Eger a Vasas vendégeként győzött a férfi vízilabda-bajnokság középszakaszának szombati játéknapján.

Vendégsikert hozott a Szeged-FTC rangadó a férfi vízilabda-bajnokság középszakaszában, a felsőház 5. fordulójának szombati játéknapján. A korábban vállával bajlódó Varga Dánielt is soraiban tudó ferencvárosiaknak nemcsak a bajnoki versenyfutás szempontjából, de a szerdai Eurokupa-döntő miatt is fontos volt a találkozó. Az edzői pályafutása legnehezebb meccsére készülő Varga Zsolt vezette Fradinak jól sikerült a hangolás, hiszen bár az első félidőben még vezetett is a Szeged, végül az FTC magabiztosan győzte le a felsőház 6. helyén álló Tisza-parti együttest.

Vízilabda: Húsz év után nyerhet Fradi " VÍZILABDA › Friss hírek

A legutóbb bajnoki ezüstérmes Eger a Vasas vendégeként, a tavaly harmadikként zárt OSC Miskolcon, míg a Kaposvár Szentesen győzött a férfi vízilabda-bajnokság középszakaszának szombati játéknapján. Az egy időben játszott három meccsen Hárai Balázs volt a legeredményesebbnek: a világbajnok center az egriek 14 találatából ötöt jegyzett. Eredmények, E.ON férfi ob I, középszakasz, felsőház, 5. forduló: VasasPlaket - ZF-Eger 10-14 (2-2, 4-4, 1-5, 3-3) PannErgy-Miskolci Vízilabda Club - A-Híd OSC Újbuda 9-14 (2-4, 4-5, 2-2, 1-3) MKB-Euroleasing-BVSC - Szolnoki Dózsa-Közgép 5-16 (0-3, 2-4, 2-4, 1-5) ContiTech-Szeged-Diapolo - FTC-PQS Waterpolo 7-9 (3-3, 2-3, 1-2, 1-1)

Cimkék: fradi , vasas

Legfrissebb híreink


Élő eredmények