Friss hírek

Sírtak a melbourne-i magyar pólóhős gyerekei Budapesten - videó

Sírtak a melbourne-i magyar pólóhős gyerekei Budapesten - videó
A melbourne-i vérfürdő vízilabdás hősének, Zádor Ervinnek a gyerekei is elindulnak a budapesti masters-vb-n. A DIGI Sport híradójának arról is meséltek, hogy miért hozták haza az Egyesült Államokból apjuk hamvait.

Így éli meg Märcz a pólóezüst után a Millenium vb-aranyát - videó

Így éli meg Märcz a pólóezüst után a Millenium vb-aranyát - videó A kétezres évek olimpiáinak verhetetlen vízilabdás aranycsapata nyerte meg a masters-világbajnokságot: a Kemény Dénes vezette Millennium 16-3-ra győzte le szentpétervári ellenfelét a döntőben.

Örömvízilabdával aranyérmes a Millennium

Örömvízilabdával aranyérmes a Millennium Esélyt sem adott ellenfelének a Kemény Dénes által irányított, olimpiai bajnokokat felsorakoztató Millennium, amely látványos és gólerős vízilabdát bemutatva 16–3-ra legyőzte az orosz Szentpétervárt a margitszigeti masters vízilabda-világbajnokság döntőjében.

A vízilabdacsapat célja a masters-vb-arany

A vízilabdacsapat célja a masters-vb-arany Millenniumi válogatott néven újra összeállnak és a hétfőtől vasárnapig tartó, hazai masters vizes vb-n megcélozzák az aranyérmet a sorozatban három olimpiai bajnokságot nyert magyar férfi vízilabdacsapat klasszisai.

Kásás Tamásék elvarázsolnák a közönséget a masters-vb-n - videó

Kásás Tamásék elvarázsolnák a közönséget a masters-vb-n - videó A Kemény Dénes irányította Millennium csapata véresen komolyan veszi a jövő hétfőn kezdődő margitszigeti masters-vb-t, ezt Molnár Tamás nyelvbotlása is alátámasztja.

Harmincegy-gólos meccsen nyert a magyar női vízilabda-válogatott

Harmincegy-gólos meccsen nyert a magyar női vízilabda-válogatott Győzelemmel kezdte szereplését a magyar női vízilabda-válogatott a hazai rendezésű világbajnokságon.

Románia kiütésével tornagyőztes Magyarország

Románia kiütésével tornagyőztes Magyarország Remekül sikerült a magyar válogatott főpróbája a jövő héten kezdődő világbajnokság előtt.

Vízilabda: íme a magyar keret a budapesti világbajnokságra

Vízilabda: íme a magyar keret a budapesti világbajnokságra Ezek a pólósok okozhatnak egy országnak örömöt.

Női vízilabda világliga: A 3. helyért játszhatnak a magyarok

Női vízilabda világliga: A 3. helyért játszhatnak a magyarok A harmadik helyért szállhat vízbe vasárnap a magyar női vízilabda-válogatott a világliga Sanghajban zajló szuperdöntőjén, mivel négy góllal alulmaradt az Egyesült Államok gárdájával szemben.

Vízilabda BL: varázsolt a Szolnok a döntőben

Vízilabda BL: varázsolt a Szolnok a döntőben A magyar csapat nem kegyelmezett horvát ellenfelének.

Férfi vízi BL: magyar rangadó volt a döntőért

Férfi vízi BL: magyar rangadó volt a döntőért Hiába kezdtek jobbak történetük legjobb BL-idényében a hazaiak.

A szolnokiak nem akarnak magyar csatát a BL-döntőért

A szolnokiak nem akarnak magyar csatát a BL-döntőért A bajnoki döntőre visszatekintve, a söprés és a nagyobb arányú győzelmek ellenére nem gondolja az olimpiai bajnok, hogy ez egy könnyű siker lett volna.

Vízilabda: bajnokot avattak a magyar bajnokságban

Vízilabda: bajnokot avattak a magyar bajnokságban A címvédő zsinórban harmadszor ért révbe.

A rovat további friss hírei