Szerkesztő: Nagy Benjámin
2018. 05. 10. 13:44

Szép gesztus!

 

Az Audi egy éven keresztül húsz gépjárművel segíti a magyar úszó-válogatott felkészülését.

 

A szerdai ünnepélyes átadáson a sportolók közül részt vett többek között az olimpiai bronzérmes Kapás Boglárka, az ugyancsak olimpiai harmadik Kenderesi Tamás, valamint a tavalyi hazai rendezésű világbajnokságon a 4x100 méteres gyorsváltó tagjaként bronzot nyert Kozma Dominik is.

A jogosítványát öt évvel ezelőtt megszerző Kapás az M4 Sportnak adott nyilatkozatában azt mondta, „minden alkalommal boldogsággal tölt el beleülni egy ilyen jó autóba. Volt már alkalmam megtapasztalni, milyen érzés olyan autót használni, amely nem áll közel az ember szívéhez és milyen érzés úgy menni edzésre, na ez igen!”

Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke beszédében hangsúlyozta, ez a megállapodás erőt mutat, amellyel Magyarország sikerét fogják segíteni. Hozzátette, a szervezetet soha nem támogatták még ilyen mennyiségű gépjárművel, amelynek - ahogyan fogalmazott: a korábbi időkkel ellentétben - mindegyike a versenyzők kényelmét hivatott szolgálni.

Wladár megjegyezte, 1980-as moszkvai olimpiai győzelmét követően egy 1500-as 2103-as Zsigulit utalt ki neki az Országos Testnevelési Tanács, amely akkor hatalmas örömöt okozott számára.
Cimkék: úszás

Legfrissebb híreink


Élő eredmények