Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 05. 30. 09:34

A Magyar Úszó Szövetség még várja Hosszú Katinka hivatalos válaszát arra, továbbra is Shane Tusupot tekinti-e edzőjének.

A lap úgy tudja, a háromszoros olimpiai bajnok férje az Egyesült Államokban készül a vagyonmegosztásra - írta az Origo a Borsra hivatkozva.

 
A Magyar Úszó Szövetség azt az ígéretet kapta Hosszú Katinkától, hogy legkésőbb e hét csütörtökig válaszol rá, továbbra is Shane Tusupot tekinti-e edzőjének. A szervezet elnöke, Wladár Sándor a Borsnak azt mondta, eközben Földházi Dávid Tuspot nevezte meg trénerének, ám ő nem válogatott kerettag, ezért Földházi után Tusup nem jogosult kiemelt edzői fizetésre. Ha viszont az amerikai talál válogatott tanítványt, akkor a Magyar Edzők Társaságától újra kapni fogja az egymilliós fizetését.
 

null

null

Shane Tusup ezalatt hazautazott fényűző kaliforniai otthonába, hogy bankár édesapjával megvitassa, mi lesz a Hosszúval közös tulajdon sorsa.
 
Az amerikai edző és a magyar úszó nagyjából kétmilliárd forintos vagyont halmozott fel, ennek a több száz milliós megtakarítási részét Tusup apja kezeli. A Bors arról is ír, elképzelhető, nem a sikerpáros irányításával valósul meg Csillebércen a Hosszú Katinka Úszóakadémia. 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények