Friss hírek

Hét érmet szerzett a magyar válogatott a rövidpályás gyorskorcsolya Eb-n

Hét érmet szerzett a magyar válogatott a rövidpályás gyorskorcsolya Eb-n
Egy arany- és hat ezüstéremmel zárta a magyar csapat a rövidpályás gyorskorcsolyázók torinói Európa-bajnokságát.

Hosszú Katinka: 5 óra ruhapróba, 6 méter Swarovski a gálára

Hosszú Katinka: 5 óra ruhapróba, 6 méter Swarovski a gálára A Sportcsillagok Gálájára így készült el a világ legjobbjának az "egyszerű" ruhakölteménye.

Bienerth nem engedte lemondani az úszók alelnökét

Bienerth nem engedte lemondani az úszók alelnökét Új időszámítás kezdődik a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) életében a szervezet elnökének vasárnap megválasztott Bienerth Gusztáv szerint.

Bienerth külön beszélt Gyárfásról és Hosszú Katinkáról

Bienerth külön beszélt Gyárfásról és Hosszú Katinkáról Vasárnap Bienerth Gusztáv személyében megválasztották a Magyar Úszó Szövetség új elnökét.

Bienerth Gusztávot választották meg a Magyar Úszó Szövetség elnökévé

Bienerth Gusztávot választották meg a Magyar Úszó Szövetség elnökévé A MÚSZ rendkívüli közgyűlésén egyedüli jelölt volt a posztra, ugyanis a másik két induló, Hornyák Viktor és Tóth István nem kapta meg a szükséges támogatást.

Kapás Bogi szerelmes - fotó

Kapás Bogi szerelmes - fotó Telegdy Ádám a szíve választottja, csak és kizárólag nagyon sok boldogságot tudunk kívánni nekik.

Orbán Viktor nagyra értékeli a leköszönő Gyárfás Tamás munkáját

Orbán Viktor nagyra értékeli a leköszönő Gyárfás Tamás munkáját Orbán Viktor miniszterelnök péntek délelőtt az Országházban fogadta a Magyar Úszó Szövetség leköszönő elnökét, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) alelnökét.

Így készül az új szezonra Hosszú Katinka

Így készül az új szezonra Hosszú Katinka Első 2017-es edzéshetének végéhez érkezett Hosszú Katinka. Az Iron Aquatics háromszoros olimpiai bajnoka új edzőpartnere, Dudás Dániel társaságában az úszó-és erőnléti edzéseket követően a nem túl kellemes, ám annál hasznosabb jégfürdővel vezet le. Tél, jég, kiképzés.

Komoly az érdeklődés a vizes-vb jegyeiért

Komoly az érdeklődés a vizes-vb jegyeiért Külföldről is több ezren vettek már jegyet a 17. FINA Világbajnokságra, az érdeklődés egyre nagyobb az esemény iránt.

Szinte teljesen elkészült a Dagály - képek

Szinte teljesen elkészült a Dagály - képek Már akár ebben a hónapban meg lehetne rendezni a 2017-es vizes világbajnokságot, melynek Budapest ad majd otthon nyár közepén.

Hosszú Katinka elárulta, szerinte mi az igazi kudarc

Hosszú Katinka elárulta, szerinte mi az igazi kudarc Háromszoros olimpiai bajnokunk tudja, hogy mit nem szabad csinálni.

Kapás Bogi nagyon szép képekkel emlékezett meg 2016-ról

Kapás Bogi nagyon szép képekkel emlékezett meg 2016-ról Szívből reméljük, hogy jövő ilyenkor még szebb összeállítást készíthet.

Hosszú Katinka és Cristiano Ronaldo végeztek az élen

Hosszú Katinka és Cristiano Ronaldo végeztek az élen Hosszú Katinka és Cristiano Ronaldo lett a 2016-os év európai sportolója a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) kontinentális szekciója által szervezett szavazás eredményeként.

A rovat további friss hírei