Friss hírek

Orbán Viktor a világbajnokságról tárgyalt - fotók

Orbán Viktor a világbajnokságról tárgyalt - fotók
A felek szerint minden idők egyik legjobb vizes világbajnoksága lehet

Elkészült a Duna Aréna

Elkészült a Duna Aréna Fürjes Balázs bejelentette, hogy a szerződésben vállalt határidő előtt és költségkereten belül elkészült a nyári vizes világbajnokság központi létesítménye, amelyet Duna Arénának kereszteltek el.

Ismét fotózáson járt Jakabos Zsuzsanna - fotó

Ismét fotózáson járt Jakabos Zsuzsanna - fotó Múlt heti vadító fotósorozata után újra fényképezőgép elé állt Jakabos Zsuzsanna. Noha egyelőre az új fotók nem jelentek meg, vélhetően ismét felrobbantja az internetet a szépséges klasszis.

Hosszú Katinkának még a vizes haj is jól áll - fotó

Hosszú Katinkának még a vizes haj is jól áll - fotó Londonban járt Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup. Ezúttal azonban nem versenyről volt szó, hanem egy forgatásról, mely után az olimpiai bajnok úszónő a Facebookra posztolt egy fotót. Szerintünk jól áll ez a haj is!

Kapás Bogi világcsúcs tempóban repeszt Floridában - videó

Kapás Bogi világcsúcs tempóban repeszt Floridában - videó Különösebb kommentár nem kell a zseniális filmhez, amit megosztott.

Risztov Éva a ranglétra aljáról kezdi a civil életet - videó

Risztov Éva a ranglétra aljáról kezdi a civil életet - videó Az olimpiai bajnok úszó volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

Zsaruk vitték el a dühöngő olimpiai bajnokot a szülei házából

Zsaruk vitték el a dühöngő olimpiai bajnokot a szülei házából Botrányos viselkedése miatt rendőrök vitték el szüleinek házából az ausztrál Grant Hackettet, az 1500 méteres gyorsúszás háromszoros olimpiai bajnokát.

Élete legjobbjáért küzd Gyurta a hazai vb-n

Élete legjobbjáért küzd Gyurta a hazai vb-n A hazai rendezésű vizes világbajnokságon egyéni legjobbját szeretné megúszni Gyurta Dániel olimpiai bajnok mellúszó.

Hosszú Katinka hajnalban győzte le önmagát

 Hosszú Katinka hajnalban győzte le önmagát A kényelmes ágyát hagyta ott, ráadásul terepszínű ruhában.

Újabb vezetők távoztak az úszószövetség elnökségéből

Újabb vezetők távoztak az úszószövetség elnökségéből Első körben Sass Katalin és a korábbi szövetségi kapitány, Kiss László távozott, majd a napokban négyen követték őket:

Risztov Évát megviselte, hogy véget ért a 25 éves szerelem

 Risztov Évát megviselte, hogy véget ért a 25 éves szerelem Jelenleg gyakornokként dolgozik egy menedzseriroda sport divíziójában, a jövőben viszont sportmenedzserként folytatná pályafutását.

Hosszú Katinka diplomát kapott Rió miatt

 Hosszú Katinka diplomát kapott Rió miatt Kétezer-ötszáz résztvevővel - köztük megannyi fiatallal - szombat délelőtt elindult az Univer24 - Az Úszás ünnepe elnevezésű rendezvény, melynek keretében huszonnégy órán át úsznak a kecskeméti uszodában.

Hosszú Katinka súlyemelésben is a csúcsra tör

Hosszú Katinka súlyemelésben is a csúcsra tör Olyan hatást kíván elérni, mintha magaslaton edzene...

A rovat további friss hírei