Szerkesztő: Hatos Szabolcs | Sport365
2017. 09. 25. 16:00

Magyarország – Sűrű a következő hetek programja.

A női teniszezők hétfőn kiadott legfrissebb egyéni ranglistáján az 52. pozíciót foglalja el az a Babos Tímea, aki mindeközben párosban előkelőbb helyen áll, 17. A legmagasabban rangsorolt magyar játékos ennek ellenére is azt mondja, hogy továbbra is az egyesre koncentrál.

 

„Párost csak azért játszom, hogy segítse az egyéni játékom fejlődését” – szögezte le a molcsapat.hu nevű honlapnak nyilatkozó Babos, majd hozzátette: egyéniben szeretne a legjobb lenni, ennek rendeli alá a páros szereplését is. – Persze, jó érzés, hogy a közvetlen elit tagja vagyok párosban, de ezt csak a céljaim elérésének eszközeként kezelem. Nem mondom, jó volna egy Grand Slamet nyerni párosban, és most fontos célként lebeg előttünk a világbajnokság is, de hangsúlyozom, az egyénire koncentrálok – húzta alá Babos.

 

A közelmúltban egy kanadai versenyen egyesben és párosban is finalista teniszezőnő programja profi játékosként egészen sűrű, hiszen a következő hetekben Üzbegisztán, Peking, Hongkong és Moszkva szerepel a versenynaptárában – magyar idő szerint kedden reggel máris pályára lép.

 

“Az az igazság, hogy néha én is szeretném egy áltagos 24 éves lány életét élni, de a tenisz a szenvedélyem, és tudom, hogy csak rengeteg munka és lemondás árán lehetek egyre jobb és jobb játékos. Be lehet tőle sokallni, de közben ott van az emberben, hogy ezért küzdött, ezért dolgozott ennyit, és ez mindig kellő motivációt ad” – mondta el ezzel kapcsolatban a játékos.

 

Játékosokat és klubvezetőket is bírált a búcsúzó röplabdacsapat kapitánya " RÖPLABDA › Friss hírek

Alberto Salomoni szerint ebben a helyzetben ez volt a reális teljesítmény a magyar női röplabda-válogatottól az azeri-grúz közös rendezésű Európa-bajnokságon, amelyről a csapatnak három mérkőzést követően három vereséggel, két nyert szettel kell hazautaznia. „Jó meccset játszottunk, de a korlátaink ezúttal is megvoltak támadásban, nyitásfogadásban"- kezdte először a németek elleni utolsó, vasárnapi csoportmérkőzés értékelésével az olasz szakember.

Cimkék: babos , tímea , tenisz , magyarország

Legfrissebb híreink


Élő eredmények