Szerkesztő: Kvanduk Bence
2019. 01. 03. 17:04

Három vereséggel távoznak az amerikaiak a Hopman Kupáról.

A görögök és a címvédő svájciak után a britektől is vereséget szenvedett az amerikai kettős a Hopman Kupán, a teniszezők Perth-ben zajló nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán.
 
A forgatókönyv hasonló volt, mint az előző két alkalommal, Frances Tiafoe kikapott, Serena Williams győzött, végül az amerikai vegyespáros alulmaradt.
 
Az elsőség a B csoportban a svájci-görög összecsapáson dől el, de a címvédőknek lényegesen jobbak az esélyei.
 
A másik csoportban Ausztrália, Franciaország, Spanyolország és Németország szerepel, az első helyért az ausztrálok és a németek küzdenek majd meg egymással pénteken.
 
A 31. Hopman Kupa szombati fináléját a két csoportgyőztes játssza.
 
Az amerikakiak sztárja, Serena Williams, akit egy éves kislánya Olympia a lelátóról figyelt, a torna honlapjának nyilatkozva elmondta, remek felkészülés volt ez, hogy megnyerhesse nyolcadik Australian Open címét.
 
- Tökéletes volt – pont olyan, mintha Melbourne-ben lennénk, - idézik Williamset. - Pont ugyan az a Nap, és ez sok problémát ad nekem. Miután szerválsz, vak vagy a következő két pontig.
 
Nagy-Britannia - Egyesült Államok 2-1
Cameron Norrie-Frances Tiafoe 7:6 (7-4), 6-0
Katie Boulter-Serena Williams 1:6, 6:7 (2-7)
Boulter, Norrie-Williams,Tiafoe 3:4 (2-5), 4:3 (5-4), 4:1
 
A csoport állása: 1. Svájc 2 győzelem/2 mérkőzés (5-1), 2. Nagy-Britannia 2/3 (4-5), 3. Görögország 1/2 (3-3), 4. Egyesült Államok 0/3

Legfrissebb híreink


Élő eredmények