Grand Slam tornák

Az egyik favorit lemaradhat a Roland Garrosról

Az egyik favorit lemaradhat a Roland Garrosról
Párizs – Szalagszakadás hátráltatja a román teniszezőt

Piros Zsombor: pár percen múlt az Australian Open

Piros Zsombor: pár percen múlt az Australian Open A finálé döntő szettjében elkezdett görcsölni a keze Piros Zsombornak, aki szombaton megnyerte a juniorok versenyét a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Federer elsírta magát a győzelmétől - videó

Federer elsírta magát a győzelmétől - videó Megható felvételek egy földöntúli ikonról a hihetetlen sikere pillanatában.

Australian Open: Federer 18. végső győzelmét aratta

Australian Open: Federer 18. végső győzelmét aratta Hatalmas mérkőzést játszott egymással a két legenda, Roger Federer és Rafael Nadal.

Aus. Open: Serena nyerte a testvérek csatáját

Aus. Open: Serena nyerte a testvérek csatáját Serena Williams két szettben legyőzte nővérét, Venust az ausztrál nyílt teniszbajnokság szombati döntőjében, ezzel elhódította 23. Grand Slam-trófeáját, és visszavette az elsőséget a női világranglistán.

Ötszettes csatában újra Grand Slam-döntőben Federer

Ötszettes csatában újra Grand Slam-döntőben Federer A négyszeres bajnok Roger Federer ötszettes mérkőzésen verte honfitársát, Stan Wawrinkát, így hatodszor szerepelhet majd az Australian Open döntőjében.

Aus. Open: véget ért a mese, kiesett Djokovics legyőzője

Aus. Open: véget ért a mese, kiesett Djokovics legyőzője Véget ért Gyenyisz Isztomin menetelése a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon, az év első Grand Slam-tornáján.

Babos párosban is búcsúzott Melbourne-től

Babos párosban is búcsúzott Melbourne-től Babos Tímea - oldalán Anasztaszija Pavljucsenkovával - nem jutott be a negyeddöntőbe párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Aus. Open: Nadal és Djokovics legyőzője is öt szettben ment tovább

Aus. Open: Nadal és Djokovics legyőzője is öt szettben ment tovább A volt világelső Rafael Nadal nagy csatában, öt játszmában tudott nyerni a német Alexander Zverevvel szemben szombaton, a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon, az év első Grand Slam-tornáján.

Australian Open: Babos és párja már a harmadik körben

Australian Open: Babos és párja már a harmadik körben Babos Tímea az orosz Anasztaszija Pavljucsenkovával simán nyert egy német-francia páros ellen.

Federer leiskolázta Berdychet és már nyolcaddöntős Ausztráliában

Federer leiskolázta Berdychet és már nyolcaddöntős Ausztráliában Ellenállhatatlan teniszt mutatott be a svájci klasszis.

Australian Open: simán továbbment a világelső

Australian Open: simán továbbment a világelső Az Australian Open ötödik napjának programja négy női mérkőzéssel indult. Mások mellett pályára lépett a világelső is, aki hosszú idő óta először tudott két szettben meccset nyerni.

Nadal remek tenisszel a 3. körben

Nadal remek tenisszel a 3. körben A 14-szeres Grand Slam-győztes Rafael Nadal újabb magabiztos sikert aratva bejutott a harmadik fordulóba az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

A rovat további friss hírei