Grand Slam tornák

Australien Open: Babos Tímea értékelése

Australien Open: Babos Tímea értékelése
" Pavic rettenetesen jól játszott, nem véletlenül nyerte meg a férfi párosok küzdelmeit is."

Australien Open: Baboséknak meccslabdájuk volt a döntőben

Australien Open: Baboséknak meccslabdájuk volt a döntőben Az Australian Open zárónapján a Rod Laver Arenában a Roger Federer-Marin Cilic férfi döntő felvezető eseménye a vegyes páros finálé volt.

Babos Tímea újabb trófeákról álmodik

Babos Tímea újabb trófeákról álmodik Alighogy megnyerte az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros döntőjét, Babos Tímea már újabb trófeákról álmodik. A világbajnok és Grand Slam-győztes (de jó ezt leírni) magyar teniszező értékelt a döntő után.

Babos Tímeák megnyerték az Australian Opent

Babos Tímeák megnyerték az Australian Opent Az ötödik helyen kiemelt magyar, francia duónak - amely előzőleg három tornagyőzelemnél tartott - nehéz ellenfél jutott a fináléban a másodikként rangsorolt Makarova és Vesznyina személyében.

Fucsovics: Federer mindenre felkészült

Fucsovics: Federer mindenre felkészült Minden Grand Slamen a centerpályán szeretnék játszani.

Megvan Babos Tímeáék elődöntős ellenfele

Megvan Babos Tímeáék elődöntős ellenfele Az ötödik helyen kiemelt Babos Tímea és az indiai Rohan Bopanna egy spanyol, brazil kettőssel találkozik majd a vegyes páros elődöntőjében az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Menetelés: óriási sikereket aratott Babos Tímea!

Menetelés: óriási sikereket aratott Babos Tímea! Hihetetlen napja volt a magyar teniszezőnőnek.

Djokovic újra orvoshoz fordul

Djokovic újra orvoshoz fordul Egyelőre kétséges, hogy mikor és hol lép legközelebb pályára a volt világelső Novak Djokovic, aki a nyolcaddöntőben búcsúzott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Megdicsérte Fucsovicsot Federer a meccsük után

Megdicsérte Fucsovicsot Federer a meccsük után Véget ért Fucsovics Márton menetelése Melbourne-ben, miután a férfi egyes nyolcaddöntőjében a címvédő svájci Roger Federer 6:4, 7:6, 6:2-re győzött.

Federer megállította Fucsovicsot

Federer megállította Fucsovicsot A magyar fiú azonban kitett magáért a történelem legtöbbszörös Grand Slam-győztes férfijátékosa ellen.

10. kiemelt volt, Babos megverte, szidta a magyart, fizethet

10. kiemelt volt, Babos megverte, szidta a magyart, fizethet Az előző évben Ausztráliában és a US Openen is elődöntős amerikait már a mérkőzés közben is megbüntették.

Australien Open: Fucsovics a 32 között, Babosék is remekeltek

Australien Open: Fucsovics a 32 között, Babosék is remekeltek A 25 esztendős magyar klasszis életében először főtáblás Melbourne-ben, és már a harmadik körben jár.

A rovat további friss hírei