Grand Slam tornák

Ízléses képen Wimbledon idei, egyéni bajnokai

Ízléses képen Wimbledon idei, egyéni bajnokai
Angelique Kerber és Novak Djokovic

Wimbledont is első kiemeltként kezdik Babosék, ahogy Federer is

Wimbledont is első kiemeltként kezdik Babosék, ahogy Federer is A Grand Slam-torna szervezői szerdán tették közzé a kiemelési rangsort.

Australien Open: Babos Tímea értékelése

Australien Open: Babos Tímea értékelése " Pavic rettenetesen jól játszott, nem véletlenül nyerte meg a férfi párosok küzdelmeit is."

Australien Open: Baboséknak meccslabdájuk volt a döntőben

Australien Open: Baboséknak meccslabdájuk volt a döntőben Az Australian Open zárónapján a Rod Laver Arenában a Roger Federer-Marin Cilic férfi döntő felvezető eseménye a vegyes páros finálé volt.

Babos Tímea újabb trófeákról álmodik

Babos Tímea újabb trófeákról álmodik Alighogy megnyerte az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros döntőjét, Babos Tímea már újabb trófeákról álmodik. A világbajnok és Grand Slam-győztes (de jó ezt leírni) magyar teniszező értékelt a döntő után.

Babos Tímeák megnyerték az Australian Opent

Babos Tímeák megnyerték az Australian Opent Az ötödik helyen kiemelt magyar, francia duónak - amely előzőleg három tornagyőzelemnél tartott - nehéz ellenfél jutott a fináléban a másodikként rangsorolt Makarova és Vesznyina személyében.

Fucsovics: Federer mindenre felkészült

Fucsovics: Federer mindenre felkészült Minden Grand Slamen a centerpályán szeretnék játszani.

Megvan Babos Tímeáék elődöntős ellenfele

Megvan Babos Tímeáék elődöntős ellenfele Az ötödik helyen kiemelt Babos Tímea és az indiai Rohan Bopanna egy spanyol, brazil kettőssel találkozik majd a vegyes páros elődöntőjében az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Menetelés: óriási sikereket aratott Babos Tímea!

Menetelés: óriási sikereket aratott Babos Tímea! Hihetetlen napja volt a magyar teniszezőnőnek.

Djokovic újra orvoshoz fordul

Djokovic újra orvoshoz fordul Egyelőre kétséges, hogy mikor és hol lép legközelebb pályára a volt világelső Novak Djokovic, aki a nyolcaddöntőben búcsúzott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

A rovat további friss hírei