Szerkesztő: Kvanduk Bence | MTI/M4Sport
2019. 01. 30. 20:47

Megtörték a csendet.

Véletlenül jelenthette be Denis Suárez szerződéshosszabbítását és kölcsönadását a Barcelona labdarúgócsapata, amely nem sokkal később törölte a bejegyzést hivatalos honlapjáról.

 
Az utóbbi napokban az angol lapok már kész tényként kezelték, hogy a 25 éves középpályás az Arsenalhoz ír alá, de eddig nem érkezett hivatalos megerősítés egyik oldalról sem.
 
Ezt törte meg a katalán klub szerdán: az utóbb törölt bejegyzés szerint Suárez 2021-ig meghosszabbította szerződését, a szezon hátralévő részét viszont az Arsenalnál kölcsönben tölti, amely nyáron végleg megszerezheti játékjogát, összegről viszont nem esett szó.
 
A 25 éves Suárez 2011 és 2013 között a Manchester City akadémiáján nevelkedett. Onnan a Barcelonához került, amely azóta egy-egy idényre a Sevillának és a Villarrealnak is kölcsönadta már. A 2014/15-ös szezonban a sevillaiaknál együtt dolgozhatott Unai Emeryvel, aki tavaly nyár óta az Arsenal vezetőedzője.
 
Suárez a 2018/19-es idényben nyolc tétmérkőzésen lépett pályára, a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában azonban csak négy meccsen jutott neki szerep, de csupán 41 perc.

 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények