Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 11. 15. 21:24

Úgy tűnik, hamarosan megoldódhat a rejtély.

A rajongók továbbra is "sötétben tapogatóznak" Mesut Özil jövőjével kapcsolatban. Az Arsenal német válogatott játékosának az idény végén lejár a szerződése, és az Ágyúsok még nem tudtak vele megállapodni. 

 
Az Atlético Madrid lehet a szituáció haszonélvezője, angol sajtóhírek szerint a spanyolok már is felvették a kapcsolatot Özillel. A futballista számára nem lenne idegen a hispán közeg, hiszen korábban három évet lehúzott a Real Madridban.
 
Állítólag Diego Simeone 200 ezer fontos heti fizetéssel csábítja kiszemeltjét. Kérdés, hogy az összeg mennyire mozgatja meg Özil fantáziáját, hiszen a londoniaknak 330 ezres fizetési igénnyel állt elő.  

Hatalmas potyagólt kapott a magyar származású kapus - videó " NEMZETKÖZI FOCI › Nemzeti válogatottak

Az Egyesült Államok Portugáliával mérte össze az erejét felkészülési mérkőzésen. Az amerikai csapatban lehetőséghez jutott a magyar felmenőkkel is rendelkező Ethan Horvath. A hálóőr Antunes lövését (lecsúszott beadását?) nagyon csúnyán belepkézte. Ezt a találatot egy könnyen biztosan nem fogja elfelejteni a 22 éves portás, aki a belga Club Brugge csapatát erősíti.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények