Szerkesztő: Simon Zoltán
2017. 04. 15. 10:42

Visszautasítja a Der Spiegel vádjait a portugál klasszis menedzsmentje.

A hír pénteken este robbant, a Football Leaks a német Der Spiegelnek szivárogtatott meglehetősen kétes dokumentumokat. Ezek alapján a lap azt írja, hogy Cristiano Ronaldo még 2009 nyarán Las Vegasban megerőszakolt egy nőt, aki később feljelentést tett (az eset nem sokkal azután történt, hogy Ronaldo Manchesterbe igazolt) - írta a 24.hu.
 
A nő nem mondta ki a futballista nevét, csak annyit jelzett, hogy egy ismert sportolóról van szó. A Football Leaks szerint peren kívüli megegyezés történt, és Ronaldo 375 ezer dollárt fizetett a nőnek.
Az egyezségről szóló papírt sem Ronaldo, sem ügyvédje nem jegyzi egyébként.
 

Dortmundi robbantás: szélsőjobbos nyomra bukkantak? " NEMZETKÖZI FOCI › Bajnokok Ligája

Szélsőjobboldali háttérre utaló nyom bukkant fel a Borussia Dortmund német focicsapat elleni pokolgépes támadás ügyében - írta szombaton a Der Tagesspiegel. A berlini lap egy emailt kapott, amelyben az állt: a csapat elleni merénylet volt az utolsó figyelmeztetés.

Az ESPN most közölte a labdarúgó reakcióját, legalábbis a menedzsmentjének reagálását a szivárogtatásra. A Gestifute névre hallgató ügynökség cáfolja a lap állításait:
“ez az egész ügy nem más, mint egy újságírói kitaláció”.
 
Emlékeztetnek arra, hogy az állítólagos áldozat nem hajlandó a nyilvánosság elé állni, a lap pedig egy olyan dokumentációra és egyezségre hivatkozik, amelyet sem Cristiano Ronaldo, sem ügyvédje, és lényegében senki sem írt alá. Olyan ügyvédi e-mailezés is szerepel a dokumentációkban, amelyek nem köthetők a focistához.
 
A menedzsment jelezte, Ronaldo minden lehetőséget megragad majd, hogy a hamis vádak ellen fellépjen, és nem engedi, hogy besározzák a nevét.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények