Szerkesztő: Kvanduk Bence | Marca/Sport
2018. 12. 23. 12:40

Mourinhoról is kérdezték a madridiak kapitányát.

Ahogyan korábban mi is megírtuk, a Real Madrid újabb kupával gazdagodott Abu Dhabiban, amikor zsinórban harmadszorra megnyerték a klub világbajnokságot. Azonban a csapat kapitányának, Sergio Ramos-nak így is maradt egy kis oka a kesergésre, ugyanis a közönség végig kifütyülte. Úgy gondolják, az Egyesült Arab Emírségben élő rajongók még mindig nem tudták elfelejteni Mo Salah sérülését a BL döntőben.

 
- Megmagyarázhatatlan a fütyülés, - mondta Ramos a TVE-nek a mérkőzést követően. - Úgy gondolom, tisztelni kéne a labdarúgás alakjait.
 
A gyenge szezonkezdet ellenére Ramos hiszi, hogy a Real Madridnak még mindig van esélye minden sorozatban.
 
- Minden sorozatban jól teljesítünk, - idézi a Marca. - Nem tekinthető halottnak a Real Madrid. A végén mindenhol ott leszünk a címért folytatott harcban.
 
Ez volt a blankók szezonyának első trófeája, miután az Atletico Madridtól kikaptak az Európai Szuperkupában.
 
Ramost természetesen a Manchester Unitedtúl nemrég menesztett, a madridiakkal ismét hírbe hozott Mourinhoról is kérdezték.
 
- Senki vagyok ahhoz, hogy meghatározzam egy edző jön-e vagy sem. Úgy gondoljátok a csapatkapitány dönt ezekről a Real Madridnál? Öt éve nincs velünk Mou és ti még mindig Mouról kérdeztek? Egy kis tiszteletet kéne mutatni az itt lévő edző felé – rohant ki a játékos

Legfrissebb híreink


Élő eredmények