Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 01. 27. 16:59

Azt is bejelentették, mikor írja a szerződését.

Futballklubja szombati bejelentése szerint Gerard Piqué hétfőn, 31. születésnapja előtt négy nappal írja alá 2022-ig szóló új szerződését a spanyol bajnokságban listavezető FC Barcelonával.

A négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, világ- és Európa-bajnok válogatott védővel már régebben megállapodott a katalán klub vezetése, az egyezség hivatalos szentesítésének az időpontja volt csupán kérdéses.
 
A megújított szerződést, amely Piqué kivásárlási árát 500 millió euróban szabja meg, ünnepélyes keretek között a Barca stadionjában, a Camp Nouban látják el kézjegyükkel a felek, majd kora délután sajtótájékoztatót tartanak.
 
Piqué ősbarcásnak számít, aki a klubban nevelkedett tízéves kora óta, bár egyszer eligazolt, 2004 és 2008 között Angliában, a Manchester Unitednél futballozott. 2008-tól viszont ismét a Barcát erősíti, és eddig 25 jelentősebb címet szerzett a katalán élcsapattal, amelynek színeiben eddig 424 mérkőzést játszott.
 

Donald Trumpnak felajánlották az Arsenal edzői székét! " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Az Arsenal háza táján újra téma Arsene Wenger utódja, hiszen az Ágyúsok az idényben sem úgy szerepelnek, ahogy azt szurkolóik elvárnák a csapattól. Ennek apropóján ajánlották fel Donald Trumpnak a londoni klub kispadját - írja a goal.com. Az esetre egy interjú alatt került sor, amelyet az ismert televíziós személyiség, Piers Morgan készített az elnökkel.

Cimkék: pique

Legfrissebb híreink


Élő eredmények