Szerkesztő: Kvanduk Bence | Marca
2019. 01. 03. 20:05

Egyszer már belebukott egyesülete.

A Real Valladolid elnöke, Ronaldo Nazario felfedte szándékát, miszerint újra szeretné össze hozni az egyesület női labdarúgó csapatát a közeljövőben.
 
A bejelentést a Globe Soccer Awards gálán tette a volt brazil válogatott. Miután Ronaldo tavaly nyáron átvette a csapat irányítását, a fehér-lilák – a második legalacsonyabb büdzsével a ligában - a LaLiga tizenkettedik pozíciójában ül, és tovább szeretne nőni.
 
- Sok mindent kell még megtenni, és a LaLigában kell folytatnunk, majd be kell fektetnünk a fiatalokba, a városba, a régióba, remek társadalmi munkát kell végeznünk, - idézi a MARCA Ronaldot.
 
Egy új női csapat lehetőséget biztosíthatna, hogy a régióban élő lányok élvezhessék kedvenc sportjuk, miközben egy történelmi együttes tagjai lehetnek.
 

A Valladolidnak ez már a második próbálkozása lenne, hogy létrehozzon egy női alakulatot, mivel az előző projekt csak két szezonig bírta 2009-2011 között. Akkor a magas költségek és a spanyol szövetség szabály változtatásai, mely miatt a csapat kiesett a bajnokságból, miatt kellett megszüntetni a csapatot. 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények