Szerkesztő: Kvanduk Bence | Sport
2018. 12. 21. 13:02

Egy álma vált valóra.

A Barcelona legújabb igazolása Jeison Murillo először nyilatkozott a gránátvöröskék klub játékosaként a Catalunya Radióban.
 
- Két éve megmondtam, hogy egy napon a Barcelona mezét viselem majd, - idézi a kolumbiai védőt a Sport.
 
A 26 éves játékos kölcsönbe érkezik a Valenciától a szezon végéig egy 25 millió eurós vásárlási opcióval. Az előbb említett kijelentést még az UD Las Palmas játékosaként tette, most pedig már a katalánoknál ment át az orvosi vizsgálatokon.
 
- Egy álmom vált valóra a mi napon. Azzal a szándékkal érkezem, hogy amennyire csak tudom, segítsem a csapatot – folytatta a védő. 
 
Murillo nem élvezte a velencia edzőjének, Marcelinonak a bizalmát. Ezért is válthatta a Mestallát a Camp Noura, ahol majd Piquével, Lenglet-val, Umtitivel és Vermaelennel küzd majd a kezdőbe kerülésért. Igaz utóbbi kettő sérült, ezért is volt szüksége a katalánoknak Murillora.
 
- Megpróbálom kiélvezni a pillanatot, és remélem minden jól sül el – tette hozzá.
 
A kolumbiai válogatott a Deportivo Calinál kezdte pályafutását, majd az Udinesehez igazolt. Onnan kölcsönbe adták a Granadánk, megfordult a Cadizban, a Las Palmasban és visszatért Granadába, mielőtt az Inter Milánnál kötött volna ki. A Valencia 2017-ben igazolta le nagyjából 12 millió euróért.

 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények