Szerkesztő: Kvanduk Bence | Marca
2019. 01. 04. 19:04

Nem állt meg a játékosoknál.

Pedja Mijatovic, aki 1996 és 1999 között volt a Real Madrid játékosa, bevallotta, bár kedveli Gareth Balet, mint játékost, ő nem az a vezér, akire a blankóknak szüksége lenne.
 
Cristiano Ronaldo Juventushoz való távozása vákumot generált a Madrid öltözőjében, melynek kiküszöbölésére szükség lenne egy játékosra, aki feláll és betömi a lyukat, de ez eddig még nem történt meg.
 
- Bale lehangoló, - mondta Mijatovic az El Largueronak. - Kedvelem, de nincsenek meg a kvalitásai, hogy egy olyan csapatnál, mint a Real Madrid vezér legyen, miután Ronaldo távozott. Az is aggasztó, milyen gyakran sérül meg.
 
A montenegrói Santiago Solari cseréit is kritizálta, különösképpen, amikor Luka Modric-ot Federico Valverde váltotta a 63. percben.
 
- Ha egy játékos kezd és jól mutat, [hagy, hogy folytassa], - jelentette ki Mijatovic. - Ha cserét kér, az egy dolog, de ha nem, akkor nem értem a döntést. Modric lecserélése volt a rossz döntés. Nem értettem [Toni] Kroos cseréjét sem.
 
A második félidő a Villarreal ellen, amikor Santi Cazorla kései góljával 2-2-re mentette az állást, uralta a meccset követő elemzést, mivel a Madrid érdektelenenek tűnt.
 
- Nehezemre esik nézni a Real Madridot idén, - folytatta Mijatovic. - Jók voltak az első félidőben, és mikor már azt hittük, ott folytatják, ahol abbahagyták, jött egy katasztrofális második félidő, semmi játékkal.
 
Mijatovic nem gondolja, hogy a Madrid a téli átigazolási időszakban be kéne vásárolnia, habár:
- Úgy gondolom a Madridnak nem lesznek már igazolásai, - mondta. - Olyan játékost igazolni, aki jól fog teljesíteni nehéz lesz. 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények