Szerkesztő: Nagy Zsolt
2018. 03. 17. 21:23

Különösen régebben volt jellemző rá, mára sokat fejlődött.

Lionel Messi úgy gondolja, hogy most már sokkal jobb csapatjátékos, mint pályafutása korábbi szakaszaiban, írja  a goal.com.
 
A Barcelona világklasszisa minden sorozatot figyelembe véve már 34 gólnál jár a szezonban, legutóbb pedig kétszer is beköszönt a Chelsea elleni Bajnokok Ligája találkozón. A góljai mellett pedig nagyszerűen készítette elő Ousmane Dembélé első találatát a katalán csapat mezében.
 
Messi az America TV La Carnisa című műsorában árulta el, hogy sokkal nagyobb figyelmet fordít a helyzetek kialakítására, mint korábban:
 
- Régen mindig próbáltam ellopni a labdát és játszani a saját játékom. Most már többet figyelek a csapatjátékra, többet passzolok, és kevésbé önző a játékom. Próbálom mozgatni a csapatot. Ugyannyit futok, mint korábban, de ezt más módon teszem - mondta el az ötszörös Aranylabda nyertes.
 
Messi nem a levegőben beszél, hiszen a meccsenkénti átlagosan 5.6 leadott lövése mellett 2.7 helyzetet is előkészít a társaknak, amivel messze kiemelkedik a Barcelona keretéből.
 

Tizenegyedszer nyert otthon a Valencia " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

A három nagy holnap lép pályára.

Cimkék: lionel-messi , barcelona

Legfrissebb híreink


Élő eredmények