Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 11. 22. 12:29

Kevesen gondolhatták ezt a Real Madrid portugál klasszisáról.

Cristiano Ronaldo megosztó személyiség: van, aki rajongásig imádja, ám akadnak olyanok is, akik szinte már gyűlölik a Real Madrid portugál sztárját. Pepe a Realban több éven keresztül volt CR7 csapattársa, emellett a luzitán válogatott szekerét is hosszú ideje együtt húzzák. A védőt egy interjúban arra kérték, jellemezze Ronaldót.

 
"Hogy milyen ember? Meglepő lesz, amit mondok, de a pályán kívül teljesen normális és átlagos. El sem hiszem, néha mekkora hazugságokat írnak róla. Az emberek folyamatosan kritizálják, és úgy alkotnak róla véleményt, hogy valójában nem is ismerik. Higgyék el, teljesen hétköznapi, normális ember, átlagos szokásokkal. Imádja a családját, főleg a gyerekeit, igyekszik minél több időt velük tölteni, és mindennél fontosabb neki, hogy jó apuka legyen" - olvasható Pepe jellemzése a Nemzeti Sporton.

Elszólás: a Liverpool támadója a Real Madridba megy? " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Az egyiptomi válogatott tagjaként 2006-ban Afrikai Nemzetek Kupáját nyerő Mido úgy véli, honfitársa, a Liverpool labdarúgócsapatát erősítő Mohamed Szalah rövid időn belül a Real Madridhoz igazol, írja a Nemzeti Sport. „Nem hiszem, hogy Szalah sokáig lesz a Liverpool játékosa. Hamarosan elmegy a Real Madridba" - írta Mido a Twitteren.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények