Szerkesztő: Kuti György | MTI
2019. 01. 01. 10:08

A szezon végéig szerződtette a londoni klub.

Samir Nasri a doppingvétség miatti eltiltásának letelte után az angol élvonalban szereplő West Ham United csapatában folytatja pályafutását.
 
A londoni klub hétfőn jelentette be a kétszeres Premier League-győztes francia támadó középpályás leigazolását. Szerződése a szezon végéig szól, hosszabbítási opcióval.
 
Nasri korábban az Olympique Marseille, az Arsenal, a Manchester City és a Sevilla, legutóbb pedig az Antalyaspor színeiben futballozott, de tavaly november vége óta nem lépett pályára, mert még a Sevilla játékosaként megszegte a doppingellenes szabályzatot, amikor egy észak-amerikai klinikán intravénás kezelést kapott.
 
"Nagyon örülök, hogy ismét a csapatomban üdvözölhetem. Jól ismerem a Manchester Cityből, és boldog vagyok, hogy újra együtt dolgozunk. Az elmúlt hetekben nagyon keményen edzett, hogy a játék nélkül eltelt hosszú időszak után ismét megfelelő erőállapotba kerüljön, és elhatározta, hogy a legjobbját fogja nyújtani" - nyilatkozta a klub honlapján Manuel Pellegrini vezetőedző.
 

Hozzátette, a 41-szeres válogatott Samir Nasri érkezésével a támadójátékukban új dimenziók nyílnak, és reményét fejezte ki, hogy jó hatással lesz a csapatra. 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények