Szerkesztő: Nagy Benjámin
2017. 04. 15. 21:47

Gólgazdag meccsen diadalmaskodott a Messi vezette katalán egyesület.

 

Remek első félidőt követően dögunalmas második - ez jellemezte a Barcelona - Real Sociedad spanyol bajnokit. Az első negyvenöt perc ugyanis öt gólt és remek játékot hozott, miközben a második játékrész során helyzetig sem jutottak a felek.

 

Egy perc alatt két 11-est hibázott el az Atlético - videó! " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Az Atlético Madrid Yannick Carrasco duplájának és Felipe Luis góljának hála simán, 3-0-ra verte az Osasunát a La Liga 32. fordulójában - ám nem emiatt marad emlékezetes a meccs. Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid nagy meccsen győzte le a Gijónt a La Ligában.

 

A gólgyártást a 17. percben a Barca kezdte (holott az első nagy ziccere a vendég baszkoknak akadt), Messi volt eredményes egy remek lövés után, majd ő duplázott, a 37. minutumban egy kipattanót vágott a kapuba. Ekkor gyorsultak fel az események: a 42. percben előbb Umtiti öngóljával zárkózott a Sociedad, majd Paco Alcácer és Xabi Prieto is betalált - kialakítva ezzel a 3-2-es végeredményt.

 

A Barca tapad a Gijónban győzedelmeskedő Realra, a különbség még mindig 3 pont az egy meccsel kevesebbet játszó madridiak javára. 

 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények