Szerkesztő: Márványi Péter
2016. 03. 20. 18:22

A spanyol bajnokság éllovasa, a Barcelona megelepetésre nem tudott nyerni a Villarreal vendégeként, ráadásul a katalánok már két góllal is vezettek az első félidőben.

A Villarreal már a 2. percben megzörgette a kapufát, de a 20. percben előnybe került a Barcelona. Luis Suárez elől még mentettek a haziak, de a labda Ivan Rakitichez került, aki gólt szerzett.
 
Lionel Messi kiugratása után Neymart akadályozta a hazai kapus, Sergio Asenjó, amiért büntetőt kapott a Barcelona. Neymar maga vállalta a tizenegyest, higgadtan emelt a kapu közepébe. Ez volt egyébként a szezonban a Barca 16. büntetője. Ezzel beállították a Betis korábbi rekordját.
 
Az 55. percben Jérémy Mathieu-t küldte be Luis Enrique, aminek a hazaiak örülhettek. A francia Piquét váltotta, aki könnyen pirosat is kaphatott volna.
 
Előbb Cédric Bakambu pofozott a kapuba egy kipattanót, majd egy szöglet után Mathieu volt peches, róla került a kapuba a Villarreal egyenlítő találata. Könnyedén megszerezhette volna a győztes gólt a hazai csapat, de végül nem változott az eredmény.
 
 
Villarreal–Barcelona 2–2 (Bakambu 57., Mathieu 63. – öngól, ill. Rakitic 20., Neymar 41. – 11-esből) 
 
 

 
 
A Barcelona előnye kilenc pont az Atlético, 10 a Real Madrid előtt, de a királyiak este közelebb léphetnek. 
 
Espanyol–Athletic Bilbao 2–1 (Diop 54., Caicedo 57., ill. Eraso 20.)
 
18.15: Valencia–Celta Vigo 
20.30: Real Madrid–Sevilla (Tv: Sport1)
 
 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények