Szerkesztő: Nagy Zsolt
2017. 11. 24. 21:18

A Real Madrid védője múlt heti orrtörése miatt visel védőfelszerelést.

A Real Madrid védőjének orrsövénytörése miatt kell speciális védőmaszkot viselnie.

Az elmúlt hétvégén az Atletico Madrid elleni rangadón sérült meg a Real Madrid csapatkapitányának, Sergio Ramosnak az orra. Egy labdát akart előrevetődve elfejelni, amikor orrba rúgták és orrsövénytörést szenvedett.

Többen is azt mondták, műteni kell, ami esetén heteket kellett volna kihagynia, míg mások speciális védőmaszkot javasoltak neki. Végül ez utóbbi jóslat jött be, az új maszk el is készült, és a madridiak legutóbbi tréningjén már ebben edzett a rutinos  védő.

Ezek után nem meglepő, hogy Zidane, a madridiak trénere, már a hétvégi bajnokin is számolhat vele. Ramos mellett a két korábbi sérült, Gareth Bale és Mateo Kovacic is együtt edzett a többiekkel, kérdés, vajon megkockáztatják e szereplésüket a kieső zónában tartózkodó Malaga ellen.

A 31 esztendős Ramos maszkjára egy mondat is felkerült, ami valószínűleg a játékos motivációja: "Dolgozz keményen, álmodj nagyot!"

 

Egy feltétellel igazolhatja le Özilt a Barcelona " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

A januári átigazolási időszak közeledtével egyre gyakoribb témát szolgáltat a spanyol sportsajtóban, hogy Mesut Özil, az Arsenal labdarúgója az FC Barcelonához igazol.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények