Szerkesztő: Kvanduk Bence
2019. 02. 02. 19:24

Osztoznak az átigazolás összegén.

A Real Betis a téli átigazolási időszak utolsó napján jelentette be, hogy megvette az utánpótlás brazil válogatott Emerson Aparecido Leite De Souza Juniort, ismertebb nevén Emersone. A játékos csatlakozik Diego Lainezhez és Jese Rodriguezhez a zöld-fehérek másik érkezőihez.
 
Az üzlet során 12 millió euró cserélt gazdát, melyet a Betis és a Barcelona egyenló arányban osztanak el egymás között. A pénzt az Atletico Mineiro és a játékos korábbi klubja, a Ponte Preta kapja. Utóbbiak a játékjog ötven százalékát birtokolták, ez lesz mostantól a Betisé.
 
Nyárig kölcsönbe csatlakozik a Betishez, majd attól kezdve 2021 júniusáig fogja oda kötni kontraktusa Emersont. Ekkor a Barcelona leigazolhatja hat millióért, plusz némi bónuszért, mivel a Betis részesül a további átigazolási összegekből. Ha a Barcelona nem tart igényt a játékosra, a Betis megtarthatja egy már most lefektetett összegért. 
 
Emerson egyelőre válogatottjával marad legalább február 10-ig, az utánpótlás torna után csatlakozik Quique Setien csapatához.
 
- Itt van Francis [Guerrero] és Antonio [Baragan] akiket rotálunk jobb bekként, - mondta Setien. – [Cristian] Tello sérülése okozott átmeneti problémát, és Emerson érkezése majd segíthet nekünk.

 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények