Szerkesztő: Nagy Zsolt
2017. 11. 24. 20:25

A Real Madrid volt játékosa már a télen a katalánoké lehet.

A januári átigazolási időszak közeledtével egyre gyakoribb témát szolgáltat a spanyol sportsajtóban, hogy Mesut Özil, az Arsenal labdarúgója az FC Barcelonához igazol. A hírek szerint a német válogatott középpályás fizetési igénye nagyon magas, de Arda Turan távozásával a hírek szerint felszabadulna az az összeg, amelyet a katalán klub Özilre szánna, írja a Nemzeti Sport.

Mint ismert, a 29 éves futballista szerződése a szezon végén lejár az Arsenalnál, így januárban szabadon tárgyalhat a kérőkkel. Nagy álma, hogy a Manchester Unitedben folytassa a pályafutását, Arsene Wenger azonban jobban örülne neki, ha nem a közvetlen riválishoz szerződne, ráadásul ingyen, hanem pénzért távozna. Éppen ezért a francia szakember a télen hajlandó lehet elengedni Özilt, aki 2010 és 2013 között a Real Madridot erősítette, így pikáns lenne, ha a Barcelonába igazolna.

A katalánoknak a 20 millió euró körüli vételár és az aláírási pénz kifizetése nem okozna gondot, ám Özil évi 10 millió eurós jövedelmi igényét csak akkor tudnák állni, ha a télen értékesítenék Arda Turant – ami egyébként feltett szándékuk –, aki a klub hatodik legjobban kereső játékosa, bár ebben a szezonban még egy percet sem játszott. Özil megszerzése ellen szól, hogy a Barcelonánál állítólag attól tartanak, hogy a világbajnok labdarúgó gyakori éjszakai életet élne.

Az Arsenal egyébként a hírek szerint már kinézte Özil utódját, a Schalke középpályása, Leon Goretzka iránt érdeklődik, aki a Barca kiszemeltjei között is szerepel…

 

Kassai perre megy Liptákkal, a DVTK letiltaná a bírót " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

A DVTK haladéktalanul az MLSZ-hez fordul azzal a kéréssel, hogy a DVTK csapatkapitányával, Lipták Zoltánnal perben álló Kassai Viktor ne működjön közre sem játékvezetőként, sem más hivatalos személyként a DVTK labdarúgó mérkőzésein. A DVTK vezetése azért döntött így, mert Kassai Viktor játékvezető peres eljárást indított Lipták Zoltán ellen.

Cimkék: arsenal , özil , barcelona

Legfrissebb híreink


Élő eredmények