Szerkesztő: Simon Zoltán
2019. 02. 05. 11:46

Hivatalos bejelentés.

A Sport TV közleményét változtatás nélkül közöljük:

 
"Bár sokan tartottak tőle, hogy nem látják a magyar televíziókban az FC Barcelona és a Real Madrid soron következő két Clásicóját, ez nem történhet meg, hiszen a Sport TV élőben közvetíti a február 6-án és február 27-én megrendezésre kerülő két kupaelődöntőt.
 
A sorsolás óta találgatják a nézők, vajon hol láthatják majd a Barcelona és a Real Madrid kupaelődöntőit, így a 2019-es év első két Clásicóját.
 
Büszkén jelentjük be, hogy a Sport2 lesz az, amely február 6-án a Barcelona – Real Madrid, február 27-én pedig a Sport1, amely a Real Madrid – Barcelona meccset adja.
 
Az első meccs közvetítése 20:45-kor kezdődik a Sport2-n. A Sport TV a rangos nemzeti kupasorozatok közül ebben a szezonban Német Kupa és a Coppa Italia küzdelmeit is közvetíti.
 
A mostani két mérkőzés tökéletesen illeszkedik a Sport TV egyre erősödő tavaszi programjához, hiszen még csak most zajlott a Super Bowl, hétvégén a férfi kézilabda Bajnokok Ligája is visszatér a női sorozat után, ráadásul ott is láthatjuk a Barcelonát, hiszen a katalán sztárcsapat látogat a Telekom Veszprém oroszlánbarlangjába. Februárban az Európa Liga tavaszi szezonja is elrajtol (A Malmö – Chelsea találkozót közvetíti a Sport1 február 14-én), márciusban a 2020-as labdarúgó EB-selejtezők, április-májusban a kazahsztáni jégkorong vb-n szerepelnek majd a magyar hokisok, május júniusban pedig négy Final4 is lesz a Sport TV-n, férfi- és női kézi-BL, EHF-kupa és Nemzetek Ligája négyesdöntő. A Bundesliga hajrájáról nem is beszélve.
 
Barcelona – Real Madrid, február 6., 20:45, Sport2 (élő)"

Legfrissebb híreink


Élő eredmények