Szerkesztő: Márványi Péter
2016. 02. 28. 22:32

Hiába szerzett vezetést a Sevilla a Barcelona otthonában, Lionel Messi varázslatos szabadrúgásból egyenlített, majd a második félidő elején a győztes gólt is megszerezte a katalán alakulat, így 12 pont az előnye a Real Madrid, nyolc az Atlético előtt.

A Barcelona jól kezdett, a 13. percben hatalmas tűzijátékot láthattunk, Messi szögletből vette célba a kaput, de a kapufát találta el a kipattanót pedig Luis Suárez küldte vissza, ő a lécet találta telibe.
 
A 20. percben aztán Vitolo révén megszerezte a vezetést a Sevilla, de erre még az első félidőben válaszolt a Braca, Messi egy remek szabadrúgást szabott a kapu bal felső sarkába.
 
 

 

 

 
A második félidő elején a katalánok egy remek akció végén Gerard Piqué góljával fordítottak, majd többször is lezárhatták volna a meccset, de több gól nem született. A találkozó így végig izgalmas maradt, Claudio Bravónak is kellett védéseket bemutatnia. 
 
 

 

 
 
A mai siker azt is jelenti, hogy a Barca 34 meccse veretlen tétmeccsen, ezzel beállította a Real Madrid rekordját, melyet még az 1988-89-es idényben állított fel. A Barcelona 8 ponttal vezet az Atlético, 12-vel a Real Madrid előtt..
 
 
Barcelona–Sevilla 2–1 (Messi 31., Piqué 48., ill. Vitolo 20.)
 
Korábban
Deportivo–Granada 0–1 (el-Arabi 24. – 11-esből.)
Villarreal–Levante 3–0 (Baptistao 12., Castillejo 30., Adrián 48.) 
Valencia–Athletic Bilbao 0–3 (Merino 73., Muniaín 77., Aduríz 80.)

Legfrissebb híreink


Élő eredmények