2011. 01. 21. 16:28

Habár az átigazolási időszak közepén járunk, érdemes már most előre tekintenünk a nyári átigazolási szezonra.

Amely eljövetelével olyan labdarúgók válnak szabadon igazolhatóvá, mint Alessandro Del Piero, Davis Suazo, Alessandro Nesta, Clarence Seedorf, Andrea Pirlo, Filippo Inzaghi vagy Hernan Crespo. A legnagyobb gondban a Milan lehet.

Természetesen érik a kérdés, jó az öreg a háznál? Amennyiben igen biztosak lehetünk benne, hogy jelenlegi klubjuk mindent meg fog tenni azért, hogy marasztalja rutinos, megöregedett öreg rókáit.

Kezdjük is a sort Alessandro Del Pieróval, aki a Juventus ikonja lett mára. A 36 éves 91-szeres olasz válogatott támadó még negyven felé közeledve is húzóereje tud lenni a Juvénak, igaz piaci értéke alaposan megcsappant, a legjobb esetben is csak hat millió eurót kaphatna érte a torinói gárda.

A hondúrászi származású David Suazo szerződése is lejár az Internél. A harmincegyedik évét taposó csatát szerződése lejár a nyáron, télen a Genoa és a Fiorentina is érdeklődött iránta.

A legnagyobb gondban a Milan lehet, hiszen Adriano Gallianinak lassan nyugdíjas szektort kell kialakítania a San Síróban. Nyáron lejár a szerződése Nestának (34), Seedorfnak (34), Pirlónak (31) és Inzaghinak (37) is. Teljesítmény alapján a Seedorf – Pirlo duót érdemes lenne megtartani, bár Inzaghi is veszélyes tud lenni, amiko lehetőséget kap. Igaz a Cassano, Robinho, Ibrahimovics hármas mellett nehéz lesz szóhoz jutnia.

Pármában is van egy nagy öreg, aki szabadlábra kerül. A 35 éves argentin Hernan Crespo 7 találattal vezeti a házi góllövőlistát Pármában, talán ez ösztönözheti a klub vezetését, hogy megtartsák, ellenkező esetben biztosan akadna kérője.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények