2013. 01. 09. 17:28

Gera Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya úgy érzi, annak ellenére képes lesz majd továbbra is a legmagasabb szinten futballozni.

"Sokszor lemondtak már rólam az évek során, de az elmúlt félév abban erősített meg, hogy tudok még magas szinten játszani és jól" - mondta a csakfoci.hu honlapnak szerdán a West Bromwich Albion 33 éves légiósa, aki szombaton a Queens Park Rangers elleni kupamérkőzésen dőlt ki a sorból.

A 77-szeres válogatott játékos keresztszalag-szakadást szenvedett, és porcleválás is van a térdében, így műteni kell.

Gera hozzátette, a szalagszakadás lehet korábbi műtétje következménye is - esetleg "akadt valami probléma" -, de nem azért történt, mert már nem bírja a teste az angol bajnokság jelentette terhelést, s ebben orvosa is megerősítette.

"Ez egy szerencsétlen mozdulat következménye volt. Meg se fordult a fejemben, hogy nem épülök fel, vagy nem tudok már többé magas szinten játszani. Sőt az ellenkezőjéről vagyok meggyőződve. Persze, ehhez az is kell, hogy minden jól menjen a rehabilitáció során" - folytatta Gera.

A válogatott csapatkapitánya elmondta még, szerinte nem hagy ki fél évnél többet, majd hozzátette: beszélt már Egervári Sándor szövetségi kapitánnyal is, aki reményét fejezte ki, hogy mielőbb felépül.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények