2011. 05. 25. 11:40

Meglepő fordulatot vehet Gera Zoltán jövője. A magyar válogatott középpályás egész tavasszal hangoztatta, hogy szinte biztosan elhagyja nyáron a Fulham együttesét.

Ennek ellenére most egy olyan nyilatkozat látott napvilágot több angol internetes lap szerint, hogy Gera Zoltán nem fogja elhagyni a Fulhamet. Legalábbis nyitva akarja tartani a kaput a londoni klub felé, amíg nem lesz biztos kérője. Ennek legfőképpen Mark Hughes örül, hiszen a menedzser már korábban elmondta, hogy mindenképpen szeretné Gerát a csapatnál tartani, de ez egy több szereplős játék, ezért ehhez Gera és a menedzsmentje is kell. A játékos és menedzsere viszont egyelőre Fulhamen kivüli megoldást keres.

A vasárnap kiállított magyar válogatott középpályás nagyon sajnálja vasárnapi tettét, elmondása szerint nem szándékos szabálytalanságról volt szó.

Szerinted Gera szándékosan szabálytalankodott? Most megnézheted a videót, majd szavazhatsz arról, hogy szerinted mi történt. Itt megteheted!

Az Európa Ligában egyébként magyar lapértesülések szerint amúgy sem szeretett volna indulni a Fulham, így Gera végül is nem okozott nagyobb kárt csapatának.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények