Szerkesztő: Kovács Gábor
2014. 06. 19. 07:30

Szinte biztosra vehető, hogy távozik a Manchester United holland balhátvédje, Alexander Büttner. A játékos iránt Dzsudzsák Balázs klubja, a Dinamo Moszkva érdeklődik legélénkebben.

Mit ismert, a Manchester Unitedet egy sor balhátvéddel összehozták már a nyár folyamán (Luke Shaw és Daley Blind nevéről hallani leginkább), ráadásul a csapatnak van is két ballbekkje: a rutinos Patrice Evra és a fiatal Alexander Büttner.

A jelek szerint utóbbi már nem sokáig lesz a "vörös ördögök" alkalmazottja, miután ügynöke, Alexander Bursac a következőt nyilatkozta: "Van Gaal az utóbbi két évben a létezését sem vette figyelembe, egyszer sem hívta meg még csak a válogatott bő keretébe sem - nem valószínű, hogy az Old Traffordon komolyabban számítana a szolgálataira. ha hozzátesszük, hogy Evrának élő szerződése van, a klub pedig meg akarja szerezni Luke Shaw-t, láthatjuk, Alexnek nem nagyon van maradása. Ezzel szemben a Dinamo Moszkva nagy terveket szövöget, és Büttnert szeretnék balhátvédnek. Nem nagyon van olyan opció, miszerint játékosom Angliában marad."

A 25 éves Büttnert 2012 nyarán, a Vitesse-ből igazolta le még Sir Alex Ferguson, akkro öt évet írt alá az angol klubnál. Az áttörés azonban nem jött el szigetországi karrierjében, miután képtelen volt versenyezni Patrice Evrával. Két szezon alatt mindössze 28 meccset kapott, a bajnokságban mindössze 13-at - ezeken két gólt azért összehozott.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények