Szerkesztő: Nagy Benjámin
2017. 04. 15. 16:19

Jó hírek is érkeztek Bolognából, ahol nem kellett volna az a fránya utolsó lövés...

 

Az első hírekkel ellentétben még ebben az idényben visszatérhet Nagy Ádám, aki a Bologna szerda délutáni edzésén sérült meg - írja az m4sport.hu. A magyar válogatott középpályás a Nemzeti Sportnak adott interjúban elmondta, a tréning után önszorgalomból kint maradt a pályán kapura lőni, az utolsó rúgásnál azonban feszítő, szúró érzés nyilallt a combjába. Ekkor még abban bízott, hogy csak begörcsölt, a másnapi vizsgálat azonban kimutatta, hogy combizomszakadást szenvedett.
 
 

Ronaldo megerőszakolt egy nőt 2009-ben? Reagált a menedzser " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

A hír pénteken este robbant, a Football Leaks a német Der Spiegelnek szivárogtatott meglehetősen kétes dokumentumokat. Ezek alapján a lap azt írja, hogy Cristiano Ronaldo még 2009 nyarán Las Vegasban megerőszakolt egy nőt, aki később feljelentést tett (az eset nem sokkal azután történt, hogy Ronaldo Manchesterbe igazolt) - írta a 24.hu.A csütörtöki hírek még arról szóltak, hogy a 21 éves játékos ebben az idényben már nem léphet pályára, ő azonban reméli, nincs ekkora baj. „Optimista vagyok. Abban bízom, hogy négy hét múlva ismét a pályán lehetek – mondta a lapnak a 16-szoros válogatott Nagy Ádám. – Az biztos, hogy minden orvosi tanácsot betartok, követem az utasításokat, vagyis mindent megteszek a minél előbbi gyógyulásért. Kétségem sincs afelől, hogy a legjobb kezekben leszek."


A fiatal középpályás szerint az első hét-tíz nap fontos kérdése, hogy a sérült izom hogyan reagál a kezelésekre. „Arra összpontosítok, hogy minél előbb visszatérhessek. A szezon végén válogatott meccs vár ránk, én pedig ott akarok lenni, már csak ezért is lenne fontos, hogy minél hamarabb felépüljek. Rajtam nem múlik, az biztos."
Cimkék: nagy-ádám , bologna

Legfrissebb híreink


Élő eredmények