Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 11. 15. 10:17

Több kiváló szakember is jó eséllyel pályázik a kapitányi tisztségre.

Az olasz drukkerek próbálják magukat túltenni a szégyenen, vagyis azon, hogy a válogatott nem jutott ki a 2018-as világbajnokságra. A Squadra Azzurát Svédország tréfálta meg a pótselejtező során, az északiak 1-0-ra nyerték meg a párharcot. Bár hivatalos bejelentés még nem volt arról, hogy Ventura kapitánytól elköszönnek, ám meglepő lenne, ha ekkora blama után maradhatna a tréner.

 
Itáliában már arról folyik a találgatás, hogy ki lehet a nemzeti együttes új trénere. Az egyik nagy esélyes Carlo Ancelotti, aki a Bayern Münchennél kezdte meg a szezont, ám jelenleg nincs állása.
 
Ugyancsak jó eséllyel pályázik a kispadra Roberto Mancini, aki jelenleg a Zenitet irányítja, szerződése pedig 2020-ban jár le az orosz klubnál, de erre a lehetőségre valószínűleg nem tudna nemet mondani.
 
Itt-ott felbukkan Antonio Conte is, bár őt kevésbé tartják favoritnak a bukik.

Foci vb: mészárlással jutottak ki a dánok a tornára - videó " NEMZETKÖZI FOCI › Nemzeti válogatottak

gólszerzők: Duffy (6.), illetve Christensen (29.), Eriksen (32., 63., 74.), Bendtner (90., 11-esből) Továbbjutott: Dánia 5-1-es összesítéssel. Utolsóként a dán válogatott jutott ki Európából a jövő évi, oroszországi labdarúgó-világbajnokságra. A negyedik pótselejtezős párharcban a dániai 0-0-s döntetlen után a keddi visszavágón a vendégek négy góllal bizonyultak jobbnak az íreknél Dublinban.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények