Szerkesztő: Kvanduk Bence
2019. 02. 11. 22:16

Nő a feszültség Allegri és Dybala között.

Tovább nő a feszültség Paulo Dybala és a Juventus edzője, Massimiliano Allegri között, miután újra csak a padon kezdett az argentin a Sassuolo elleni idegenbeli meccsen. A Juve 10-ese végül beállhatott, de csak az utolsó hét percre. Az edző ismét igyekezett magyarázni döntését.
 
A livornói születésű mester a következőt mondta: "Játszhatott volna Dybala és Cristiano együtt, de nagyobb egyensúlyra volt szüksége a csapatnak. A Sassuolo nagyon jó a pálya közepén, szóval úgy döntöttem olyan játékost választok, aki jobban illik a feladathoz".
 
Cristiano Ronaldo lőtte a második torinói gólt a 3-0-s győzelem során, és Dybala ikonikus "gladiátor maszkos" gólörömét is használta sajátja közben, amely többek szerint a padhoz szegezett társ melletti kiállást szimbolizálta.
 
Dybala a Parma elleni hazai meccs idején már a végső sípszó előtt hazaindult, ami újabb feszültséget generált az edző és a játékos között, bár az edző állítja nincs repedés kapcsolatukon. Azonban az olasz szakértők szerint büntetésből padozik a 25 éves játékos.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények